Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nová sezona Ulice: Lumírovy trampoty v milostném trojúhelníku

1. ledna 2022 | 06:00

Lumír (Václav Svoboda) se rok vzpamatovával z náhlého skonu manželky Světlany, jež pro něj byla v mnoha směrech osudovou ženou. Až díky Dianě, která mu padla na radnici do oka, začal věřit, že ještě není vše ztraceno, že by i jeho mohla znovu potkat láska.

Bohužel to nedopadlo podle jeho představ, a tak si zklamaný Lumír začne vyhazovat z kopýtka víc, než by se jeho matce Vilmě (Jaroslava Obermaierová), dceři Vendule (Anežka Rusevová) a zeti Pavlovi (Jan Řezníček) líbilo. Dokonce i syn Lexík (Filip Hornyak) mu začne vyčítat, že kvůli popíjení s Tondou Hložánkem (Miroslav Hanuš) kašle na něj i na turistický oddíl Drozdů, který potřebuje nového vedoucího.

Lumír začne jít do sebe až po dalším průšvihu s Tondou, kdy se oba probudí v cizím městě, aniž by tušili, jak se tam dostali. Zachrání je Ingrid (Jana Sováková), jež najde u Lumíra nový domov. Přestože ti dva působí jako sehraný pár a každý automaticky očekává, že se dají konečně dohromady, Ingrid a Lumír berou společný život přece jen trochu jinak. Jsou jen kamarádi, až na drobné výkyvy to mají mezi sebou srovnané. Jejich netradiční spolubydlení začne řešit hlavně Vilma Nyklová, která si opět půjde za svým.

Video se připravuje ...
Drbárna z ULICE: Nevěra a drsné odmítnutí • VIDEO: Videohub

Lumírovi navíc vstoupí do života ještě jedna žena, někdo, koho už zná delší dobu a kdo ho v minulosti již párkrát překvapil – majitelka hospody a penzionu Kateřina Dubovská (Martina Randová). Lumír ji díky Drozdům nyní pozná v jiném světle. Zjistí, že dokáže být nejen ráznou podnikatelkou, ale také ženou, s níž najde společnou řeč a s níž se dokáže od srdce zasmát. Právě ona mu párkrát pomůže, aby se v očích syna a Drozdů úplně neztrapnil. Je proto jen otázkou času, kdy na sebe Ingrid a Kateřina narazí.

Když k tomu dojde, padnou si ty dvě hned do noty a z Lumíra si slušně vystřelí. Záhy na to je spojí i malé tajemství a spiklenectví... Jaké trapasy z takového spojenectví vzejdou? Jak si Lumír poradí s milostnými trampotami, šéfováním malých neposedných Drozdů i matčinými zásahy do svého soukromí? Jak Vendula znovu zasáhne do osudů Áji (Barbora Mudrová) a Mária (Jiří Kniha), jenž se stále nedokáže rozhýbat k nové žádosti o ruku?