Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Věrka v nemocnici, je to vážné? Magda pozná novou lásku..

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
30. srpna 2021 | 06:00

Tento týden se můžete opět těšit na romantiku ve skalách, kam zavítá Magda s Tomášem, Prokopem a s jeho kolegou – novou tváří Ulice Mirkem. Toho hraje Daniel Bambas. Bude to hodně napínavé a začne se tu rodit i nový vztah!

Magda vyrazí s Tomášem, Prokopem a jeho kamarádem Mirkem po delší době opět na skály. Pohodová výprava se ale změní v jedno velké dobrodružství, když se Tomáš souhrou nešťastných náhod zraní. Záhy je totiž všem jasné, že dostat se nazpět do civilizace nebude jen tak… Co se Tomášovi stane? A jaký je Prokopův kamarád Mirek, kterému Magda hned padne do oka? Před dvěma týdny otřáslo Jolanou shledání s Vandou, kterou neviděla přes třicet let. Jolaně se tím otevřela její třináctá komnata. Znovu si prožila všechny bolestné chvíle, které zažila, když o Vandu přišla. Nyní je Vanda zpět v jejím životě. S Jolanou se opět setká, ovšem ani tentokrát se to neobejde bez výbuchu emocí, spousty výčitek, a dokonce citového vydírání.

Karla nyní přivítá jakoukoliv pomoc se syny či v domácnosti a Věrka se snaží, Luboš se zase vyhýbá návštěvě lékaře, přestože se jeho potíže s bolavými koleny neustále zhoršují. Teď ale dojde i na samotnou Věrku. Luboš ji totiž tak rozčílí, že se jí udělá zle přímo před Tonyho očima. Ten už na nic nečeká a začne urychleně jednat… Co je s Věrkou? Jak vážné to je?

Kdo nás vždy spolehlivě naštve? Vítek Klíma se nemusí nad odpovědí dlouho rozmýšlet. V jeho případě to je totiž šéf, jenž se po něm vozí od chvíle, kdy nastoupil na novou pobočku. Šéf nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby ho mohl setřít nebo mu nabourat jeho sebevědomí. Když se Vítek ozve, záhy dostane za uši ještě víc, ovšem tak rafinovaně, že si dokonce i jeho kolegyně Dita myslí, že je vůči šéfovi zaujatý. Vítek si ale nemíní nechat všechno líbit, a tak se šéfovi opět vzepře. Z dosaženého vítězství se však nebude radovat ani tentokrát moc dlouho.

Co je rande a co jen přátelské setkání či pozvání na večeři? Magda moc neví, na čem je s Mirkem, nejlepším kamarádem jejího kolegy Prokopa. Chvíli si myslí, že ji Mirek balí, vzápětí se ale stane něco, co ji rychle vrátí na pevnou zem. Magda se v Mirkovi prostě nevyzná, i když ten jí nenápadně dává svůj zájem najevo. Také dnes se Magda těší na setkání s Mirkem a čeká, jak se to mezi nimi vyvine dál. Když za ní Mirek přijde s dalším překvapením, Magda konečně získá jistotu v tom, jak ji bere.