Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ulice: Podívejte se na novou znělku a nahlédněte do podzimní sezony v naší galerii

Video se připravuje ...
Ulice má novou znělku!
VIDEO: TV Nova
11. srpna 2021 | 06:00

Pro všechny nedočkavce! Seriál Ulice si můžete již nyní pustit na placeném kanálu, všichni ostatní si musí počkat až do 16. 8., kdy poběží v televizi. Ovšem těšit se můžete na zbrusu novou, moderní znělku! Pokud chcete aspoň trochu nahlédnout do nové sezony, máme pro vás velkou galerii!

V pondělí 9. srpna odstartovala Ulice po prázdninové pauze na Voyo svou sedmnáctou sezonu, ve stejný den se rozběhlo také natáčení v ateliérech nejoblíbenějšího českého seriálu. Mezi prvními dorazil Ondřej Studénka. „Prázdniny jsme s rodinou strávili aktivně, takže jsme si je moc užili a pocitově jsem si snad ani nevšiml, že by nějaká delší pauza v natáčení Ulice byla. Kola se musí točit, tak jedem,“ řekl herec Ondřej Studénka, když dorazil do ateliérů. Ondřej, Veronika Čermák Macková a Filip Rajmont byli hlavními aktéry prvního natáčeného obrazu, který diváci uvidí letos v listopadu. Už teď mohou fanoušci seriálu sledovat na Voyo první díly nové sezony, které se natáčely ještě před letní pauzou.

Podívejte se na rozhovor s Veronikou Čermák Mackovou:

Video se připravuje ...
Veronika Čermák Macková: Z Ulice si odskočila prozkoumávat divokou Afriku • VIDEO: BPŽ_Kristina Juřicová

Vedle dramatických zápletek si TV Nova připravila pro diváky dárek v podobě zbrusu nové znělky. „Nová znělka nabízí neotřelý moderní vzhled v kombinaci s pestrou plejádou oblíbených ‚uličních‘ tváří všech generací. Ve vzájemných interakcích už není tak důležité, jestli se jednotlivé postavy potkávají ve společné dějové lince. Spíš jde o to, nabídnout divákovi průřez všemi věkovými skupinami našich herců s jasným poselstvím – Ulice je určena všem generacím bez ohledu na věk. Jedna zásadní věc se ale nemění – je to hudba uliční znělky, která zůstává pořád stejná a už mnoho let svolává ve známém čase diváky Ulice k jejímu sledování,“ nastínila kreativní producentka Silvia Klasová, jak nad změnami přemýšleli.