Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Skončí Mára v base? Uteče Blanka hrobníkovi z lopaty?

19. dubna 2021 | 06:00

Tento týden přijde na řadu hodně otazníků. Blančin návrat domů je plný nástrah, které musí překonat. Také Bára dostane neskutečnou nabídku, která s sebou ovšem nese spoustu změn. Vítek i nadále bojuje v práci s příšerným šéfem, který šokuje svou zákeřností.

Janu před novináři průběžně varuje Saša, protože z vlastní zkušenosti ví, čeho všeho jsou někteří z nich schopní kvůli úlovku sólokapra. Teď pozná i samotná Jana, jak neodbytní dokážou někteří pisálci být. Byť se jeden z nich tváří nevinně a ptá se na soud s Marešem, má to malý háček – rozhodně nepostupuje podle pravidel. Oč mu jde především? Blanka má za sebou hodně náročné období. Hrobníkovi sice utekla z lopaty, ovšem vyhráno zdaleka nemá. To si uvědomuje nejen ona samotná, ale také její blízcí. Všechny nyní zajímá to nejpodstatnější: co bude dál? Jak Blanku změnila traumatická životní zkušenost?

Podívejte se na rozhovor s Vendulou:

Video se připravuje ...
Vendula z Ulice: Začne novou kariéru u sousedů v Německu? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Bára řeší velké dilema, jež se týká nejen jí samotné, ale také jejích blízkých. Má kývnout na nabídku snů, kvůli které by se jí život převrátil vzhůru nohama, nebo neriskovat a nechat vše při starém? Zatímco její máma preferuje druhou variantu, protože o ni má velký strach, táta to vnímá trochu jinak. Vítkův šéf je učebnicovým příkladem dravce, který si jde za každou cenu za svým. Podřízení jsou jen figurkami na jeho šachovnici. A podle toho se k nim i chová. Umně je štve proti sobě, teď navíc vypluje na povrch, jak zákeřný při tom dokáže být.

Mára se pohybuje kvůli kšeftům s Mikulkou již nějakou dobu na hraně zákona. Teprve nyní mu však natvrdo dojde, do jak velkého průšvihu se namočil. Přitom netuší, že je to ještě mnohem horší, než si myslí… Co Mára až nyní zjistí? K jaké zásadní události dojde? Co je podezřelé Jirkovi Hermanovi? Jak spadne klec?

Náš tip: V aktuálním čísle Blesku pro ženy (odkaz na iKiosek ZDE) najdete rozhovor s Chantal Poullain, novinky ze světa celebrit, skvělé recepty na pikantní kotlety nebo "hubnoucí" polévky.

 

 

Jako speciální přílohu také najdete v magazínu vloženou čtvrtku, na kterou mohou vaše děti namalovat obrázek nebo napsat vzkaz jako poděkování pro všechny zdravotníky, kteří o nás pečují v nelehké době pandemie. Následujte výzvu a projekt Blesku Děti podporují zdravotníky!