Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Kolaps Blanky na ulici, boj o život a Janin rozchod

1. března 2021 | 06:00

Ulice s každým novým týdnem přináší nové zvraty v osudech jejích hrdinů a tento týden nebude jiný. Blanka už dlouho balancuje na hraně a tento týden dojde na poslední kapku. Danova rozmluva s Bedřichem bude mít velký vliv na soužití s Alicí a Jana konečně prozře a učiní bolestné rozhodnutí!

Dan je znovu nevyzpytatelný jako dřív. Nikdo neví, co od něj čekat, což je zejména pro Alici hodně prekérní situace vzhledem k tomu, co všechno by zhrzený Dan nyní mohl prozradit Bedřichovi. Když se Alice dozví, že Dan chce co nejdříve probrat právě s Bedřichem poměrně zásadní věc, dost ji to rozhodí a přiměje urychleně jednat. Blanka se sice snaží ustát to, co se na ni valí, ale v poslední době to je již nad její síly. Dnes přeteče pověstná poslední kapka. Blanka se zhroutí na ulici, před domem, kde bydlí, před zraky sousedů i dvou mužů jejího života – Luďka a Evžena… Proč jí půjde dokonce o život?

Podívejte se na rozhovor s Aničkou:

Video se připravuje ...
Ljuba Krbová prozradila, co čeká Aničku v nové řadě Ulice! Bude to konečně láska! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Luboš a Mára mají u Věrky zase co žehlit. Shodou náhod dojde k pořádnému rodinnému trapasu, který se nyní ti dva pokusí napravit velkým překvapením, na němž si dají opravdu záležet. Lumír se dlouho nemohl vyrovnat se Světlaniným náhlým skonem. Díky Ingrid a rodině, do které už patří i Mário, se mu podařilo překonat tu největší bolest a vrátit se zpět do života. Právě Ingrid mu nyní hodně pomáhá. Je mu oporou, sbližují se čím dál víc, jsou sehranou dvojkou, což neunikne ani jejich okolí.

Jana tajně randí s hvězdným kolegou ze seriálu, ve kterém spolu hrají, už několik měsíců. Čím déle spolu jsou, tím je to pro Janu paradoxně náročnější, protože si opravdový vztah představuje trochu jinak. Dnes se stane něco, co jí nadobro otevře oči, něco, co ji přiměje k zásadnímu, bolestnému rozhodnutí.