Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nová postava v Ulici: Kdo je tahle žena a jakou roli sehraje v životech obyvatel Ulice?

28. dubna 2021 | 06:00

Martinu Randovou (49) znají diváci TV Nova zejména jako Heluš z Ordinace v růžové zahradě 2 a jako moderátorku pořadu O 10 let mladší. Už brzy ji ale budeme na televizních obrazovkách vídat téměř denně. Oblíbená herečka totiž přijala roli Kateřiny Dubovské v seriálu Ulice.

V pátek 7. května poznají diváci seriálu Ulice Kateřinu Dubovskou, novou majitelku uliční hospody. Kateřinu ztvární Martina Randová, která prošla kvůli nové roli velkou proměnou. „Je to nejen kompletní proměna image, ale především ohromná proměna charakteru. Kateřina je na rozdíl od Heluš rozumná, sympatická a zdravě sebevědomá ženská. Nesmírně se na tu roli těším,“ říká o nové herecké výzvě Martina Randová.

Kateřina je delší dobu rozvedená a má už dospělou dceru, která žije v Itálii. Je přátelská a cílevědomá. Její nejbližší o ní říkají, že má smysl pro humor. Pochází z Děčína a přichází do Ulice, aby si splnila své životní přání. „Kateřina zamířila do Ulice kvůli svému velkému snu. Vždycky si přála mít restauraci a penzion a toto přání se jí právě teď splnilo,“ komentuje Kateřinin vstup do seriálu sama herečka. A také se podělila o dojmy z prvního natáčecího dne v Ulici: „Měla jsem ohromnou trému. Navíc jsem první obrazy natáčela s panem Hrušínským, takže jsem nechtěla udělat jedinou chybu. Velmi si pana Hrušínského vážím a neměla jsem v plánu mu to zkazit.“

Podívejte se, co se teď děje v Ulici:

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Lži a podvody • VIDEO: TV Nova

Martina se bude ještě do konce jarní sezony současně objevovat v obou seriálech TV Nova. Loučení s Ordinací pro Martinu po 7 letech zřejmě nebude jednoduché. „Oba ateliéry jsou od sebe, co by kamenem dohodil. Když jedu do Ulice a míjím ateliéry Ordinace, tak nezapomenu zamávat. Jsem za roli Heluš nesmírně vděčná. A také za přátele, které mi tato role do života přinesla. V Ordinaci panovala opravdu rodinná atmosféra a já jsem šťastná, že na Ulici se cítím stejně tak krásně. Takže teď mám ty seriálové rodiny rovnou dvě,“ komentuje svůj seriálový přesun Martina.