Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Domácí násilí u Klímů, Blanka pod zámkem a Márova nehoda

25. ledna 2021 | 11:06

Tento týden bude velice zajímavý. Blanka už nezvládá ani svou práci, a to je bod, kdy se všichni, kterým na ní záleží, rozhodnou jednat. Vendula přijde s něčím, co překvapí nejen Pavla, ale celou rodinu, a Márovo dlouhodobé přepínání sil si bere svou daň.

Blančini nejbližší si o ni dělají čím dál větší starost. Její sestřička, Evžen i Adam vidí, do jaké propasti se Blanka řítí. A protože jim na ní záleží, dají jí celkem rázně najevo, že takhle to už dál nejde. Přelomový týden u Blanky a jejích blízkých právě začíná. Iva a Vítek zažívají docela náročné dny. Stěhují se konečně do svého bytu, takže zase zakopávají o krabice a pořádně nevědí, kde co je. K tomu oba dva řeší svoji práci, i když každý z nich trochu jinak. Když se tyhle stresy nasčítají, zákonitě dojde k přetlaku a pak k výbuchu, který tentokrát nezůstane bez následků.

Podívejte se na rozhovor s Ljubou Krbovou:

Video se připravuje ...
Ljuba Krbová prozradila, co čeká Aničku v nové řadě Ulice! Bude to konečně láska! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

 

Vendula se snaží držet ovdovělého tátu nad vodou, jak jen může. To ale neznamená, že by nemyslela i sama na sebe. Díky Áje nyní dospěje k rozhodnutí, které se hodně týká Pavla, k rozhodnutí, jež pro oba znamená nový začátek a velké životní změny. Franta vymyslí pro Báru rande, na které hned tak nezapomene. Přestože je konec ledna, Franta pro ni přichystá něco, co máme obvykle spojené s letní pohodou, něco, co je v tuto dobu opravdu originální. Přestože ti dva nyní září zamilovaností, již brzy do jejich vztahu zasáhnou stíny minulosti.

Mára se honí už pěkně dlouho od nevidím do nevidím, aby zabezpečil svou rodinu a také pomohl Karle s dětmi i domácností. Neustálé přepínání organismu a nedostatek spánku si u něj bohužel teď vyberou svou daň. Mára přecení síly a kvůli výhodnému ritu podnikne něco, co se mu vzápětí pořádně vymstí.