Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Vypadá to na tři milostné návraty! Které dvojici to vyjde?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
23. srpna 2021 | 10:34

Začíná poslední prázdninový týden, ovšem nové díly Ulice odstartovaly již minulý týden. A hned to zajiskřilo na několika frontách, např. mezi Janou a Brunem. Vedle jejich osudů přinese tento týden také příběhy Blanky, Liškových, Marečkových, Klímových či Nyklových. Téměř u všech půjde o lásku, ale jen někdo bude zářit štěstím a zamilovaností.

Jana a Bruno jsou opět nerozlučnou dvojkou. Klape jim to, snaží se pomáhat Šárce likvidovat škody v kavárně, k tomu si evidentně užívají okamžiky, kdy mohou být spolu. Jenže právě tenhle čas se jim začíná krátit, protože Dorka, s níž Bruno již několik měsíců chodí, se má tento týden vrátit z prázdnin domů. Aniž by to kdokoliv tušil, Dorka na poslední chvíli nečekaně změní své plány. Zčistajasna se u Jany objeví již dnes. Vítek by dal cokoliv za to, aby co nejdříve zmizelo jeho nestandardní opálení obličeje. Na radu kolegyně Dity si vypomůže samoopalovacím krémem, jenže výsledek je ráno ještě horší než včera večer. Teď se už bez maskování slunečními brýlemi Vítek opravdu neobejde. Dita si ví naštěstí rady i tentokrát a hned začne Vítka zachraňovat… Jak a s jakým výsledkem? Jakou za to dostane odměnu? Co by se Ivě asi moc nelíbilo? A jak hbitě využije šéf Vítkovy indispozice k nové šikaně?

Blanku s Adamem čeká doma po dovolené pořádná pohroma. Jen co otevřou dveře od bytu, spatří v předsíni spoušť, jejíž likvidace dá nejen jim docela zabrat. Jedno pozitivum se dá ale najít i na nepříjemné domácí havárii. Blanka se neplánovaně znovu uvidí s Evženem, který jí pomůže mnohem víc, než by čekala. Bedřich a Alice spolu stráví večer a noc jako za starých dobrých časů, kdy je nic netrápilo, nic neřešili, jen si v klubu užívali rockový nářez a dobíjeli si baterky takovým způsobem, že na spánek pak neměli ani pomyšlení. Také tentokrát to spolu táhnou až do rána. Ovšem dnes to u nich nabere nečekaný spád. Podnikavá Kateřina se snaží, aby hospoda a penzion co nejlépe prosperovaly, a tak vymýšlí, jak jejich provoz ještě vylepšit. Proti rekonstrukci penzionu nikdo nic nenamítal. Jakmile ale Kateřina přijde za Lumírem s dalšími podnikatelskými plány, Vilma Nyklová začne okamžitě bít na poplach.