Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší kosmetika? Vyberete ji podle našich nezávislých redakčních recenzí

7. srpna 2021 | 06:00

Kosmetiku na pleť, tělo i vlasy pro vás neúnavně testujeme tak, abyste si podle našich recenzí vybrala takové přípravky, které opravdu fungují. Podívejte se, které to jsou, a které u nás naopak propadly.

Vyberte si recenzi: PLEŤ pleťové krémy  pleťové vody  pleťové oleje  séra make-upy korektory OČI řasenky  linky  stíny RTY balzámy na rty lesky rtěnky  RUCE krémy na ruce TĚLO sprchové gely deodoranty VLASY suché šampony  šampony OPALOVÁNÍ opalovací krémy  přípravky po opalování  samoopalovací přípravky

Rtěnky

Rtěnky v redakci testujeme několikrát do roka. Podívejte se na výsledky našich recenzí a zjistěte, kdy stačí levná rtěnka z drogerie a kdy se vyplatí investovat do dražší.

Recenze rtěnek najdete v článku níže:

Krémy

Jaký si koupit krém proti vráskám, hydratační nebo třeba BB? Podívejte se na výsledky našich redakčních recenzí. Jaké produkty z drogerie u nás dostaly jedničku a kdy se vyplatí si připlatit?

Recenze krémů najdete v článku níže:

Řasenky

Pokud jde o řasenky, stále hledáme ty, které jsou nejlepší. Podívejte se na výsledky našich recenzí a zjistěte, kdy stačí levná řasenka z drogerie a kdy se vyplatí investovat.

Recenze řasenek najdete v článku níže:

Šampony

Otestovaly jsme různé kategorie šamponů: na mastné i suché vlasy, hydratační šampony, pro velký objem, na barvené vlasy, suché nebo třeba silver šampony. Které od nás dostaly jedničku?

Recenze šamponů najdete v článku níže:

Suché šampony

Suchý šampon má čestné místo v koupelně mnoha žen. Vedle toho, zda šampon dokáže vlasy osvěžit, jsme sledovaly, jak moc dodá objem nebo zda nezanechává bílé skvrny! Který z nich se stal vítězem?

Recenze suchých šamponů najdete v článku níže:

Balzámy na rty

Balzám na rty by měl být nedílnou součástí každé kabelky. Otestovaly jsme pro vás proto několik balzámů a olejů na rty. Které vás určitě nezklamou? Podívejte se na výsledky.

Recenze balzámů na rty najdete v článku níže:

Pleťové vody a tonika

Pleťové vody a tonika nejsou zrovna součástí kosmetického arzenálu každé ženy. Nepoužíváte je, protože neznáte jejich výhody? Pleť dokážou finálně dočistit, zklidnit, hydratovat i rozjasnit. A jaký produkt vybrat? Pomůžeme vám!

Recenze pleťových vod a tonik najdete v článku níže:

Krémy na ruce

Chladné měsíce nedávají zabrat jen naší imunitě, ale i pokožce na rukou. Aby netrpěla vnějšími vlivy prostředí ani používáním často agresivních dezinfekcí, vybavte se kvalitním krémem na ruce, který jim dodá potřebnou výživu a péči. Po kterých produktech budou vaše ruce jako v bavlnce?

Recenze krémů na ruce najdete v článku níže:

Sprchové gely

Sprchových gelů máme v koupelně hned několik a většinou je střídáme podle nálady. Otestovaly jsme pro vás několik super voňavých produktů, které hned po ránu probudí vaše smysly a zpříjemní vám náladu. Které od nás získaly jedničku?

Recenze sprchových gelů najdete v článku níže:

Oční linky

Určitě nám dáte za pravdu, že oční linky patří mezi nesmrtelné trendy. Najít ale takové, se kterými se bude dobře pracovat, jejichž barva bude sytá, které se nebudou rozpíjet, a ještě vydrží celý den, je někdy opravdový oříšek. My jsme ale své favority našly a nedáme na ně dopustit!

Recenze očních linek najdete v článku níže:

Oční stíny

Vyzkoušely jsme pro vás několik paletek očních stínů, které se hodí jak na denní, tak večerní líčení. Se kterými se skvěle pracuje, a ještě vydrží celý den? Podívejte se na výsledky našeho redakčního testování.

Recenze očních stínů najdete v článku níže:

Pleťové oleje

Lákají vás pleťové oleje, ale bojíte se, že vaše pokožka po nich bude příliš mastná? Pak nevíte, jak je správně používat. Jakmile se to naučíte, tak zjistíte, jaké zázraky s vaší pletí dokážou. Několik jsme jich pro vás otestovaly.

Recenze pleťových olejů najdete v článku níže:

Make-upy

Najít takový make-up, který bude dobře krýt, ale zároveň na pleti nevytvoří masku, nebude se drolit, bude se lehce nanášet a vydrží celý den, dá občas pěkně zabrat. V redakci jsme ale po dlouhém hledání našly své favority, kteří mají své stálé místo v naší kosmetické výbavě. Možná si z našich tipů vyberete i vy!

Recenze make-upů najdete v článku níže:

Deodoranty a antiperspiranty

Pocitu pocení a nepříjemnému zápachu můžete zabránit pomocí vhodného deodorantu či antiperspirantu, díky kterému se pak budete cítit příjemně po celý den. Nenašla jste ještě ten pravý? Máme pro vás výběr těch nejlepších, na které nedáme v redakci dopustit.

Recenze deodorantů a antiperspirantů najdete v článku níže:

Opalovací krémy

Kvalitní opalovací přípravek je na léto absolutní nutnost. Snědá pokožka vypadá sice krásně, ale je potřeba ji pořádně chránit. Vyzkoušely jsme pro vás několik opalovacích krémů, olejů a sprejů, a to jak na tělo, tak i obličej. Který produkt se stal ideálním parťákem na léto?

Recenze opalovacích krémů najdete v článku níže:

Samoopalovací přípravky

Vyzkoušely jsme několik samoopalovacích krémů, mlék a dalších produktů, které slibují přirozené opálení. Které produkty zbouraly "samoopalovací tabu" ohledně nehezkých fleků a oranžového opálení?

Recenze samoopalovacích přípravků najdete v článku níže:

Přípravky po opalování

Že na sluníčko nemáte chodit bez kvalitního opalovacího krému, to je naprostá samozřejmost, kterou bychom vám ani neměly připomínat. Stejně tak byste svou pokožku měla hýčkat i po opalování, kdy bývá vysušená, podrážděná, a někdy dokonce spálená. Kvalitní produkt po opalování jí zase navrátí potřebnou hydrataci a pružnost. Které přípravky nás nezklamaly?

Recenze přípravků po opalování najdete v článku níže:

Pleťová séra

Pleťové sérum by nemělo chybět v žádné kosmetické taštičce. Tento malý zázrak totiž obsahuje mnoho aktivních výživných látek, a vaší pokožce tak dodá mnohem větší péči než klasický pleťový krém. Nevíte, jaké sérum pro vás bude to pravé? Vyzkoušely jsme několik značek různých cenových kategorií. Je potřeba si připlatit, nebo vám postačí produkt z drogerie?

Recenze pleťových sér najdete v článku níže:

Lesky na rty

Lesky na rty patřily kdysi k nepostradatelným součástem každé kosmetické taštičky, později je však nahradily rtěnky, především ty v matném provedení. Některé z vás tak možná potěšíme, protože lesky na rty se vracejí opět do hry! Pár jsme jich pro vás otestovaly – které stojí za koupi, a které v našem testu úplně neobstály?

Recenze lesků na rty najdete v článku níže:

Korektory

Bez korektoru si nedokážeme představit život, bez nadsázky. Pro problematickou pleť s nedokonalostmi je záchranou, ale i když se pyšníte dokonalou pokožkou, sem tam vás určitě potrápí kruhy po očima. Které korektory je spolehlivě zamaskují? A které si poradí i s červenými pupínky?

Recenze korektorů najdete v článku níže:

Autor: red
Video se připravuje ...