Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Největší beauty trend roku 2021? Je jednodušší, než si myslíte

  • ...
    9. února 2021 | 06:00

    Letos v beauty světě dominuje hlavně přirozenost a vedle výrazného a upraveného obočí se pozornost přesouvá také k řasám. Jak to tedy udělat, aby byly dlouhé, husté a krásně natočené? Máme pro vás několik užitečných rad. 

    Řasy jako mrkající panenka by chtěla každá z nás. Některým však přesně takové příroda nenadělila, a tak je potřeba si správnými triky trochu dopomoct. Toužíte po zdravých, dlouhých a hustých řasách? Víme, jak na ně!

  • Pozor na práci s řasenkou

    Možná si říkáte, že u tak jednoduché věci, jakou nanášení řasenky je, nemůžete udělat chybu. Pravdou ale je, že většina žen s řasenkou pohybuje zkrátka špatně. "Řasenku zaboříme ke kořínkům řas, kde s ní jemně zavibrujeme, a pak ji táhneme řasami směrem nahoru k obočí. Pokud chceme docílit většího zvýraznění řas, řasenku vrstvíme, a to tak, že ji naneseme nejdříve na jedno oko, pak na druhé a až posléze se opět vrátíme k prvnímu a celý proces opakujeme," vysvětluje kosmetička Nikol Bárová.

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika?

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Nezapomínejte na kleštičky

    Kleštičky na řasy jsou nejlepším přítelem (skoro) každých řas. Pokud je tedy nepoužíváte, nebo dokonce nevlastníte, měla byste to urychleně napravit. Vynechat je můžete jedině v případě, že máte řasy dlouhé a přirozeně natočené – jako mrkací panenka. Jinak vám ale použití kleštiček pomůže řasy natočit, takže se opticky prodlouží a doslova vám otevřou a rozzáří pohled. Nikdy ale nepoužívejte kleštičky na již nalíčené řasy, abyste si je nepoškodila.

    Nestíháte? Vizážistka Lucid vám ukáže make-up, který zvládnete během chvilky!

  • Nebojte se barvení

    Barvení řas je relativně trvalé řešení, kdy vám odpadá ranní líčení řas i jejich večerní odličování. Nabarvené řasy zvýrazní vaše oči a vypadají delší a hustší, aniž by působily nepřirozeně. K barvení řas vždy použijte barvy určené výhradně na ně, a pokud chcete zvolit skutečně jemnou variantu, vyzkoušejte veganské barvy, které obsahují přírodní barviva, jako jsou například řebříček obecný, extrakt z kaštanu, měsíček lékařský, kopřiva, borůvka a mnoho dalších. Aplikace trvá jen pár minut, barva se nerozmazává a vydrží několik týdnů.

    Jak si upravit gelové nehty doma? Máme pro vás návod!

    Video se připravuje ...
    Jak si upravit gelové nehty doma • VIDEO: Videohub

  • Nechte je narůst

    Pokud toužíte po hustých dlouhých řasách, pořiďte si sérum podporující jejich růst. Velice populární jsou v poslední době ta, která obsahují bioaktivní látku Black Sea Rod Oil (výtažek z karibského korálu trsovníku lékařského). Kvalitní sérum na řasy přispívá k podpoře délky i hustoty řas, zároveň budou také silnější a zdravější.

    Zázračné aktivní uhlí: vybělí zuby, zabrání pocení a zbaví vás akné.

    Video se připravuje ...
    Zázračné aktivní uhlí: Vybělí zuby, zabrání pocení a zbaví vás akné • VIDEO: Facebook

  • Péče navíc

    Stejně jako se staráte o vlasy, měla byste se starat i o své řasy, třeba formou pravidelné péče výživnými kondicionéry. Žádný takový výrobek doma nemáte? Pak skvěle postačí také obyčejná vazelína. Malé množství nanášejte na řasy každý večer a ráno ji důkladně umyjte vodou. Skvěle bude fungovat také ricinový olej.

    Dopomozte si ke kráse jídlem: Jaké beauty triky s potravinami fungují?

    Video se připravuje ...
    Dopomozte si ke kráse jídlem: Jaké beauty triky s potravinami fungují? • VIDEO: Videohub

    Jak na dokonalou blond? To se dozvíte v aktuálním čísle Blesk pro ženy, které seženete na stáncích nebo si můžete v tištěné či elektronické podobě objednat ZDE >>>

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.