Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Test paletek očních stínů: Které z vás udělají královnu noci?

  • ...
    29. prosince 2022 | 06:00

    Ať už oslavíte příchod nového roku doma nebo někde venku na párty, nezapomeňte na slavnostní líčení. Které oční stíny obstály na jedničku?

    Konečně nastal čas, kdy si můžete vyhrát s třpytivými a metalickými barvami! Vyzkoušely jsme pro vás několik paletek očních stínů, které se hodí jak na denní, tak večerní líčení. Se kterými se skvěle pracuje, a ještě vydrží celý den?

  • Krémové oční stíny Ombre Velvet, Clarins, 469 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Tyto krémové stíny Ombre Velvet s matným finišem bude milovat každá žena – basic beige lover. Stíny jsou krémové, ale nijak mastné. Skvěle se hodí na denní make-up look, který potřebujete čistý, ale zároveň upravený a ženský. Krémové oční stíny budou také skvěle fungovat i jako podkladová báze pod třpytky nebo jiný glam look. Konzistencí jsou příjemné, hezky se roztírají a vydrží po celý den. Za mě – rozhodně doporučuji.

    Známka jako ve škole: 2

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika?

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Multifunkční paletka Velvet, BarryM, 349 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Paletka BarryM s názvem Velvet by měla být v koupelně každé ženy, která má ráda přirozené líčení. Najdete v ní bronzer, tvářenku, highlighter a devět očních stínů v odstínu béžové. Díky teplé kombinaci odstínů béžové vykouzlíte přirozený, ale šmrncovní make-up look, který perfektně podtrhnete jemnou růžovou konturkou na rty a leskem. Paletku s sebou vždy beru na cesty – zajistí mi vše potřebné, co k líčení potřebuji. A pro všechny vegany – britská značka BarryM je veganská!

    Známka jako ve škole: 1

  • Paletka očních stínů Drama, Dermacol, 249 Kč, koupíte na www.dermacol.cz nebo v kamenných prodejnách

    Dermacol je paletka plná výrazných barviček, které hravě využijete jak o svátcích, tak i na jaře. Najdete zde nejen základní odstíny béžové a hnědé, ale i modrou, stříbrnou či třeba zelenou nebo červenou. Ke stromečku nebo na Nový rok jako když najdete, nemyslíte? Vysoce pigmentované stíny vám zaručí celodenní make-up look, aniž byste musela dělat velké touch-upy. Paletku rozhodně doporučuji pro novoroční oslavy.

    Známka jako ve škole: 1

  • Paletka očních stínů Day-to-Day Naturally Nude, Nobea, 390 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Složení paletky je přesně podle mého gusta. Miluju jemné, decentní stíny v základní paletě barev – od odstínů hnědé, šedé po černou, a to jak v matném, tak třpytivém provedení. Je to tak geniální kombinace pro denní i večerní líčení. Díky vysoké pigmentaci stínů krásně ulpí na víčkách, zároveň musím říct, že i poměrně dlouho vydrží. Kvituji navíc to, že mé oči nedráždí, protože ne všechny stíny jsou mým citlivým očím příjemné. Konečně jsem tak našla paletku, která je zdárnou kombinací mých splněných požadavků. Palec nahoru!

    Známka jako ve škole: 1

  • Tekuté oční stíny Liquid Eyeshadow, Alcina, 350 Kč, koupíte ve vybraných salonech

    Pokud jste žena, která nerada tráví před zrcadlem dlouhé hodiny, potom tyhle stíny jistě musí patřit do vašeho kosmetického balíčku. Na pěnový polštářek, který je na tyčince, se uchytí barva, kterou nanesete na víčko. Musíte ji jemně rozetřít tak, že na víčku ulpí jemná vrstva třpytivého stínu. Pokud chcete výraznější odstín, musíte nanést vrstvy dvě, ale tam už mi přišlo, že se potom na víčku dělají ve vráskách čárky, ve kterých ulpívá více barvy. Pro denní nošení jako rychlý upgrade looku mi to ale přijde super.

    Známka jako ve škole: 2

  • Paletka očních stínů Hebe, 245 Kč, koupíte na www.hebe.com

    Nemám ráda výrazné barvy, takže tato paletka je přesně podle mého gusta. Odstíny jsou opravdu krásné a dají se mezi sebou skvěle kombinovat. Paletky využijete jak na denní, tak večerní líčení. Oční stíny jsou hezky pigmentované, nesypou se a na očích vydrží. Za mě – parádní produkt za super peníze.

    Známka jako ve škole: 1

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...