Cviky na pevné boky: Jak posílit opomíjené problémové partie? Video jen na 8 minut

Video se připravuje ...

9. prosince  2021 
 06:00

Také při posilování zanedbáváte boky, anebo prostě nevíte, jak na ně? Pevné a plné boky přitom dokáží se siluetou udělat zázraky. Proto pro vás blogerka a sportovkyně Kristýna Juřicová připravila video zaměřené právě na tyto problémové partie.

Video trvá pouze 8 minut a cviky se provádí vždy 30 sekund. Pojďte se s Kristýnou rozhýbat a udržet se v kondici. Fyzická aktivita není jen na hubnutí, ale dělá dobře i po mentální stránce, budete výkonnější a čilejší. Než začnete cvičit, dobře se prodýchejte a protáhněte tělo. Skvělé probuzení a protažení vám zajistí jóga. "Díky józe snadno probudíte svaly v těle a připravíte se tak na fyzickou zátěž," vysvětluje Kristýna Juřicová. (Jak na cviky, to se dozvíte ve článku níže.)

 

Jak cvičit? Důležitá je přesnost

Po řádném strečinku se pusťte do workoutu. Dbejte na dech, pokud nebudete stačit, jeďte si podle svého tempa. Mimochodem, u cvičení podle videa je právě preciznost důležitá. Svižně můžete cvičit teprve ve chvíli, kdy si jste jistí, že pohyb děláte správně.

Tento trénink se skvěle doplňuje i s dalšími našimi workouty zaměřenými na typické problematické partie. Krátká videa pro každý den najdete v tomto článku.

 

 

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji