Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brad Pitt slaví 60! Podívejte se, jak šel čas s hollywoodským idolem

  • Brad Pitt slaví 60! Podívejte se, jak šel čas hollywoodským idolem
    18. prosince 2023 | 06:00

    Je to neuvěřitelné, ale idol nejednoho dámského srdce dnes vstupuje mezi šedesátníky. Prohlédněte si, jak mu to slušelo během jeho dlouhé kariéry – kdy se vám líbil nejvíce? Jako roztomilý mladík nebo jako vyzrálý vousáč?

  • Patnáctiletý kluk

    Autor: Profimedia.cz

    O film se Brad Pitt zajímal již od dětství. Tak moc si přál stát se jeho součástí, že opustil školu a bez dokončeného vysokoškolského vzdělání odjel do Los Angeles. Zde si zahrál v nepříliš úspěšném televizním seriálu. Aby si vydělal na herecké kurzy, prodával zmrzlinu, hlídal parkoviště nebo dělal živou reklamu v převleku kuřete. Nejdříve se párkrát dostal do reklam, později dostával drobné role ve filmech.

    VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina...

    Video se připravuje ...
    Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina • VIDEO: Videohub

  • Skvělý herec a modla

    Autor: profimedia.cz

    V roce 1998 už byl Brad hvězdou filmového plátna a idolem dívek a žen po celém světě. Na svém kontě měl více než dvacet filmů a zrovna natáčel Seznamte se, Joe Black. Jeho přítelkyní byla herečka Gwyneth Paltrow, se kterou se dokonce zasnoubil. Nakonec se však rozešli. 

  • Kapitola Jennifer

    Autor: profimedia.cz

    V roce 2000 byl Brad jedním z nejlepších herců světa a nabídky na další role se jen hrnuly. Křehkou Gwyneth vyměnil za krásnou Jennifer Aniston, se kterou se oženil, a rázem se stali nejkrásnějším párem Hollywoodu. Když po pěti letech Jennifer vyměnil za Angelinu Jolie, fanoušci mu to nemohli dlouho odpustit. Dodnes tajně doufají, že se herci k sobě jednou vrátí. 

  • Kapitola Angelina

    Autor: profimedia.cz

    S Angelinou Jolie se sblížil už před svým rozvodem, a to při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith. Přijal za vlastní její dvě adoptované děti Maddoxe a Zaharu, společně adoptovali Paxe-Thiena, v roce 2006 se jim narodila dcera Shiloh Nouvel a v roce 2008 v Nice ve Francii ještě dvojčata Knox a Vivienne. V roce 2007 pořídil na doporučení svého přítele George Clooneyho pro svou početnou rodinu luxusní vilu poblíž jezera Como v Itálii. Na kontě měl kolem 40 filmových rolí a pravidelně vyhrával žebříčky Nejkrásnější muž planety.

  • Změna image

    Autor: profimedia.cz

    V roce 2012 radikálně změnil svou image. Z roztomilého idola se stal drsný "loupežník", ale fanynky mu zůstaly. Stejně jako Angelina, oba se stali nejsledovanějším párem showbyznysu. V roce 2014 proběhl na zámku Miraval ve Francii skromný svatební obřad, kterého se účastnilo jejich šest dětí, nechyběli tam nejbližší rodinní příslušníci a přátelé. Duo Brangelina, jak jim média s oblibou přezdívala, působilo jako reklama na rodinné štěstí.

  • Vlk samotář

    Autor: profimedia.cz

    V roce 2016 podala Angelina Jolie žádost o rozvod a žádala o svěření dětí do své výlučné péče. Důvodem bylo prý hercovo nadměrné pití alkoholu, které často vedlo k agresi. Problémy mezi herci údajně vyvrcholily při sporu v soukromém letadle. Jedno z videí mělo ukazovat vášnivou hádku, a dokonce přetlačování se Jolie s Pittem. Ačkoliv nebylo ohlášeno žádné fyzické násilí, herec čelil obvinění z týrání dětí, které bylo později zastaveno. Rozvodové řízení bylo ukončeno v dubnu 2019 a Angelině Jolie byly děti svěřeny do péče.

  • Milovník péče o pleť

    Autor: profimedia.cz

    Dnes slaví Brad Pitt šedesát let a tento věk by mu tipoval jen málokdo. Začněme tím, že Brad Pitt je vášnivým zastáncem péče o pleť, a má dokonce svou vlastní značku kosmetiky s názvem Le Domaine. V rozhovoru pro Vogue Beauty prozradil, že jeho péči o pleť tvoří minimální rutina, která se skládá ze tří hlavních kroků – čištění, použití séra a aplikace denního nebo nočního krému. A právě díky této jednoduché, ale účinné péči dnes vypadá o mnoho let mladší. 

Autor: Anz, Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.