Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Důkaz, že láska je slepá! Tyto celebrity dalo dohromady rande naslepo

  • Důkaz, že láska je slepá! Tyto celebrity dalo dohromady rande naslepo
    19. října 2023 | 06:00

    Říkáte si, že je rande naslepo příliš velký risk? To si možná říkaly i toto celebrity, ale s odstupem času rozhodně nelitují. Díky němu totiž narazily na svého životního partnera.

    Když jste celebrita a každý váš krok sleduje celý svět, bývá seznamování občas komplikované. Tyto hvězdy však měly štěstí a dodnes můžou vděčit svým blízkým přátelům, že jim našli životního partnera. Které celebrity dalo dohromady rande naslepo?

  • Amal a George Clooney

    Autor: profimedia.cz

    George Clooneyho a britskou právničku libanonského původu Amal dal dohromady společný přítel. Jednoho dne zavolal herci a oznámil mu, že se u něj s někým zastaví. A přišla Amal. Toho osudného dne ve vile u jezera Como mezi nimi okamžitě přeskočila jiskra a následně kontakt udržovali skrze e-mail. V říjnu roku 2013 vyrazili na první rande a o necelý rok později se zasnoubili. Svatba proběhla o pár měsíců později a v roce 2017 se slavnému páru narodila dvojčata Ella a Alexander.

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes.

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Jessica Biel a Justin Timberlake

    Autor: profimedia.cz

    Láska této dvojice nebyla vždycky procházka růžovým sadem, ale všechny pády dokázali společně ustát a dnes patří mezi nejstabilnější páry Hollywoodu. Potkali se na narozeninové oslavě, kterou Justin Timberlake pořádal pro svého kamaráda. Začali si povídat a později Justin získal přes kamaráda na Jessiku telefonní číslo, aby jí mohl zavolat. Zpočátku se jí do rande moc nechtělo, ale protože byl Justin velmi vytrvalý, nakonec souhlasila. Zamilovali se do sebe a vznikl nový hollywoodský pár. V roce 2011 bylo velkým překvapením, když oznámili, že jdou od sebe. O pár měsíců později se ale dali zase dohromady, zasnoubili se a v roce 2012 byla svatba. Mají spolu dva syny.

  • Cindy Crawford a Rande Gerber

    Autor: profimedia.cz

    Jedna z nejkrásnějších modelek vděčí za seznámení se svým druhým manželem svému agentovi. Ten chystal svatbu, a jelikož věděl, že je Cindy single, nabídl jí, že může na veselku dorazit s nezadaným kamarádem Randem Gerberem. Oba souhlasili, ale protože se nechtěli sejít až přímo na svatbě, potkali se o den dříve. A už tehdy mezi nimi přeskočila jiskra. Manželé jsou již pětadvacet let.

  • Salma Hayek a François-Henri Pinault

    Autor: profimedia.cz

    Na herečku Salmu Hayek její přátelé nastražili pěknou past. Se svým manželem François-Henri Pinaultem se seznámila na tajné schůzce, která byla velmi dobře promyšlená. Přátelé herečce namluvili, že půjdou na společenskou akci, protože věděli, že o rande by neměla zájem. A místo večírku se konala večeře ve dvou. Salma se naštěstí moc dlouho nezlobila a vztahu dala šanci. 

  • Elsa Pataky a Chris Hemsworth

    Autor: profimedia.cz

    Chris Hemsworth patří mezi nejvíc sexy muže Hollywoodu, a tak je o něj velký zájem. Jeho srdce však už třináct let patří španělské herečce Else Pataky, se kterou má tři děti. Dohromady je dali jejich agenti. Proběhla výměna čísel a zafungoval sexy hlas charismatického herce. Sám později uvedl, že hned poznal, že Elsa bude ženou jeho života.

  • Emily Blunt a John Krasinski

    Autor: profimedia.cz

    Za tímto hvězdným párem stojí herečka Anne Hathaway. Během natáčení snímku Ďábel nosí Pradu se s Emily velmi sblížila a chtěla ji seznámit se svým dobrým kamarádem – Johnem Krasinskim. Naaranžovala tedy jejich střetnutí a byl to zásah do černého. Herec později prozradil, že jakmile si začal s Emily povídat, ihned se do ní bláznivě zamiloval. A jejich láska trvá dodnes.

  • Blake Lively a Ryan Reynolds

    Autor: profimedia.cz

    Potkali se na natáčení filmu Green Lantern v roce 2010, během něhož byli ještě oba zadaní. Ryan Reynolds byl v té době ženatý se Scarlett Johansson a Blake Lively chodila s Pennem Badgleyem. Ani jednomu ale vztah nevyšel a jednoho dne se potkali na dvojitém rande, ale každý měl jiného partnera. Ten večer se nakonec prohodili a Blake a Ryan odešli spolu domů. A od té doby se stali neoddělitelnými. Mají spolu čtyři děti. 

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.