Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se outfitem slavné modelky!

27. května 2017 | 06:00

Zajímá vás, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát můžete najít inspiraci u americké modelky Marthy Hunt. 

Bývalá modelka Victoria‘s Secret, Martha Hunt (28), má dokonalou postavu, a tak jí sluší, jak se říká, i pytel od brambor. V jejím šatníku samozřejmě převažují těsné
a krátké šaty, ve kterých vyniknou její štíhlé a nekonečně dlouhé nohy. Ve volném čase nosí ráda kraťasy s tričkem a teniskami, ale také nesmrtelnou klasiku – džíny. 

Právě v džínech si nedávno vyrazila do newyorských ulic a vypadala božsky. Ke světlým roztrhaným kalhotám oblékla zkrácený top, který odhalil její vymakané bříško, přidala ještě koženou bundičku a pro oživení zlatou kabelku ve tvaru stylového vaku. Jednoduchý model, ale zaručeně se za ní musel otočit kdo, kdo zrovna šel kolem. 

Buďte jako Martha Hunt

Je jasné, že většina z nás nemá tak vypracované bříško, aby si mohla dovolit obléknout krátký top. Nahraďte ho vrškem, ve kterém se cítíte pohodlně. Může to být oblíbená halenka nebo klidně obyčejné bílé tričko. Zbytek outfitu vám skvěle padne. Džíny a kožená bunda – to je zkrátka nerozlučná dvojka!

spoj
Autor: Archiv firem, profimedia.cz

Bunda: H&M, 999 Kč, džíny: Zoot.cz, 1129 Kč, top: Topshop.com, asi 400 Kč, kabelka: Humanic, 1299 Kč a boty: Deichmann, 1190 Kč

Podívejte se na přehlídky Marthy Hunt pro Victoria‘s Secret: 

Video se připravuje ...
Podívejte se na Marthu Hunt při přehlídkách Victoria´s Secret • VIDEO: youtube.com_Paloma F./BPŽ

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!