Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak pečovat o sexuální pomůcky? Jenom mýdlo nestačí!

16. listopadu 2017 | 06:00

Právě jste si užila super senzační orgasmus díky svému věrnému příteli, který nikdy nezradí, nehádá se s vámi a je vám po ruce vždy, když potřebujete? Co dělat potom? Ano, mluvíme samozřejmě o vibrátoru nebo jiné sexuální hračce, kterou máte v oblibě. Víte, co správně dělat po sexu se sexuální pomůckou?

Sex s vibrátorem je jako každý jiný. Po seanci v posteli byste si měla dojít na záchod a opláchnout se, aby nedošlo k rozhození pH. Tedy nepříjemným pocitům svědění a jiným nežádoucím projevům.

Samozřejmě že váš miláček potřebuje také tu správnou péči. Před i po použití je třeba ho omýt. Než začnete a vyndáte ho z šuplíku, uvědomte si, že i tam na sebe vibrátor může nachytat prach, který rozhodně nechcete v sobě.

Po vášnivé chvilce ho zase musíte umýt od veškerých tělesných tekutin. Omývejte ho antibakteriálním mýdlem pod vodou, nepoužívejte sanitární gel, pokud nestojíte o nepříjemné pálení.

Jestliže používáte tu stejnou hračku pro anální i vaginální stimulaci, musíte ji nejen důkladně omýt, ale nutností je i pořídit si speciální dezinfekci na erotické pomůcky. Snadno ji seženete na internetu nebo v sexshopu a chybu rozhodně neuděláte, pokud s ní vibrátor přetřete po každém použití.

Hračky by se neměly půjčovat. Jakékoli čištění, ať je sebedůkladnější, nezaručuje, že na vibrátoru něco nezůstalo! Také je lepší dávat své stranou od těch, které používá váš partner. Pokud máte vibrátor na baterky, vždy po použití vyndejte baterie ven, nebudou se vám tak rychle vybíjet. Při ukládání hraček dbejte na to, aby měly krabičku nebo látkový obal, ve kterém je v zásuvce skladujete. Nebude se na ně potom tolik lepit špína.

Podívejte se také na video, jak se sexuální pomůcky vyvíjely během historie:

Video se připravuje ...
Historie erotických hraček aneb Jak si to dělala Kleopatra • VIDEO: Womens' health