Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak si vybrat vibrátor? Specialistka vám ukáže ten správný pro vás!

  • Video se připravuje ...
    26. září 2015 | 06:00

    Vibrátor je příjemný společník, pokud jste dlouho bez partnera, ale stejně tak může obohatit vaše postelové radovánky s partnerem. Nemusíte se stydět, fešáka na baterky má už kde kdo a pokud ve vašem nočním stolku leží pouze brýle na čtení, měla byste to napravit. Poradíme vám, jak začít a co zvolit na začátek.

  • Základní rozdělení robertků


    Autor: Profimedia
    Úplně to nejzákladnější dělení je na vibrátory a dilda. Vibrátor, jak již název napovídá, má v sobě motorek, který způsobuje vibrace. Dildo je na první pohled téměř identický, jediný rozdíl je právě v tom, že nevibruje, takže jeho působení spočívá v manuálním zacházení.

     

  • Rozdělení podle materiálu


    Autor: Shutterstock.com
    Záleží na tom, co preferujete. Vybírat byste si měla s rozmyslem, jako byste si vybírala partnera. Materiál může imitovat kůži, takže vibrátor vypadá velmi věrohodně. Nejčastěji používaným materiálem je silikon a plast. Můžete ovšem pořídit také kovový, skleněný, gelový nebo dokonce z umělé kůže.

     

  • Rozdělení podle typu


    Autor: www.intimity.cz
    Existuje několik různých typů vibrátorů. Nejzákladnějším je vaginální vibrátor, ale existují také vibrátory, které jsou určeny jen na klitoris, ty se k němu přikládají a zvenku na něj působí svými vibracemi. Další je speciální vibrátor zaměřený na stimulaci bodu G nebo duální vibrátory, jež zároveň stimulují vnitřní i vnější zóny. Na trhu jsou ovšem i anální vibrátory, které mají na konci rozšíření, aby nemohly vklouznout příliš hluboko do análního otvoru.

     

  • Rozdělení podle ceny


    Autor: Archiv Blesku
    Jako všude, i v ceně je mezi vibrátory velký rozdíl. Můžete najít velice levné, třeba už od tří set korun, ale čím levnější, tím je větší riziko, že je z levných materiálů, které nevydrží nebo mohou být zdravotně nevyhovující. Dražší vibrátory mají samozřejmě více funkcí, takže záleží na tom, co od vibrátoru očekáváte. Od tisícovky výš byste měli sehnat vibrátor vyhovující po všech stránkách.

     

  • Rozdělení podle velikosti

     

    Autor: Shutterstock.com
    Podle specialistky z obchodu Intimity, když vybírají vibrátory muži jako dárek pro své partnerky, volí mnohem větší velikost, než pokud si žena vybírá pomůcku sama. Hračky obřích rozměrů ovšem končí většinou nepoužívané v šuplících. Nejlepší je vybrat velikost, se kterou se vám bude lépe manipulovat, vyzkoušíte si, co a jak, a teprve při dalším nákupu volit větší typy. Vše je samozřejmě individuální, takže záleží jen na vás, jak dosáhnete svého vrcholu.

Diskuse ke článku
.