Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Mužství mužů z Hollywoodu: Komu prý příroda příliš centimetrů nenadělila?

  • Mužství mužů z Hollywoodu: Komu prý příroda příliš centimetrů nenadělila?
    13. října 2023 | 06:00

    Na odvěkou otázku, jestli na velikosti záleží, nikdy nebude existovat jasná odpověď. I tak je ale velikost penisu diskutované téma, a to i ve světě celebrit. Ke kterým slavným krasavcům prý byla příroda v délce přirození skoupá? Skutečnost neznáme, ale na druhou stranu o nich leccos říkají jejich bývalky. Těžko tedy říct, kde je pravda.

    Zřejmě si osobně neověříme, kolik je na následujících řádcích skutečně pravdy, ale pokud vyjdeme z prohlášení bývalých přítelkyň těchto mužů, slavné to s nimi po této stránce asi skutečně nebude. Těžko říct, jestli nešlo o malou pomstičku opuštěných žen, na druhou stranu – na každém šprochu je pravdy trochu, jak se říká.

  • Ashton Kutcher

    Autor: profimedia.cz

    Bývalá přítelkyně Ashtona zesnulá Brittany Murphy si utahovala z jeho vztahu se starší herečkou Demi Moore. "Pro něho není důležitý věk a pro ni zase velikost toho, co má v kalhotech," nebrala si servítky Brittany. 

    VIDEO: Už budu! Penis rozříznutý jako špekáček? Marie promluvila o modifikacích genitálií.

    Video se připravuje ...
    Už budu! Penis rozříznutý jako špekáček? Marie promluvila o modifikacích genitálií • VIDEO: pdc, ub, Chebotareva, Marek

  • Brad Pitt

    Autor: Foto Profimedia.cz, Instagram.

    Pár ženských srdcí asi zapláče. Bradova bývalá přítelkyně Juliette Lewis se o jeho vybavení vyjádřila jako o "ničem velkém". Jeho dvě slavné bývalky – Jennifer Aniston a Angelina Jolie – však o jeho mužství vždy taktně mlčely. A že se ani s jednou nerozcházel zrovna v dobrém...

  • Enrique Iglesias

    Autor: profimedia.cz

    Tady se velké překvapení nekoná, jelikož tento španělský zpěvák o velikosti svého mužství už párkrát veřejně promluvil. Dokonce prohlásil, že by chtěl začít vyrábět extra malé kondomy, protože nikde v obchodě na ně nenarazil. "Vím, že je to pro muže trapné, ale když jsem udělal krok vpřed já, tak snad se přestanou stydět i ostatní," dodal Enrique Iglesias sebevědomě.

  • Jude Law

    Autor: profimedia.cz

    V roce 2005 zachytili paparazzi anglického herce zcela nahého. Bohužel tyto fotografie, které dodnes kolují na internetu, potvrdily, že se u Juda Lawa nic velkého opravdu nekoná. No, má jiné přednosti.

  • Shia LaBeouf

    Autor:  Foto Profimedia.cz

    Herec o své malé chloubě promluvil sám, a to dokonce v časopise Playboy. "Příroda ke mně úplně štědrá nebyla. Patřím mezi ty méně vybavené," uvedl Shia LaBeouf sám. Je vidět, že pokud někdy z velikosti svého mužství měl komplex, už ho dávno překonal.

  • Nick Cannon

    Autor: Profimedia

    Bývalá žena herce a zpěváka Nicka Cannona Selita Ebanks se sice o velikosti chlouby svého manžela taktně odmítla přímo vyjádřit, avšak tón, kterým vyjádření "bez komentáře" pronesla, dával tušit, že to není kvůli tomu, že by byl nějak nadměrně vybaven, ale spíš naopak.

  • Eminem

    Autor: Profimedia.cz

    Bývalá manželka Kim Mathers v jednom rozhovoru uvedla, že slavný rapper Eminem patří mezi ty méně vybavené, a sex je navíc špatný. To asi nechce slyšet žádný muž.

  • Daniel Radcliffe

    Autor: Profimedia

    Slavný představitel Harryho Pottera bohužel publiku ukázal, že jeho opravdová kouzelná hůlka není tak velká jako ta filmová. Při představení projektu Equus, ve kterém Daniel Radcliffe vystupuje tak, jak ho příroda stvořila, publikum jeho mužství nepříliš taktně komentovalo. Herec se vymlouval na zimu a nervozitu.

  • Mick Jagger

    Autor: Profimedia.cz

    Keith Richards shodil svého dlouholetého kamaráda, když řekl, že Mickova bývalá přítelkyně Marianne Faithfull si mnoho srandy s malým penisem neužila. Sám Mick podstoupil prý rituály pro jeho zvětšení. I přesto se mu ale v posteli objevilo tolik dívek, že v tomto případě na velikosti asi opravdu nezáleží.

  • Nick Lachey

    Autor: profimedia.cz

    Bývalý manžel Jessiky Simpson prý také nepatří mezi ty vybavenější. V jednom rozhovoru uvedla, že Nickův "malý balíček" byl někdy problém. "Poprvé, když jsme měli sex, jsem toho moc necítila," uvedla zpěvačka. Milé.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  sex, penis, celebrity, mužské tělo, slavní muži