Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jogínka se stala senzací Instagramu. Na fotografiích cvičí úplně nahá

8. října 2020 | 06:00

Každá žena je krásná, a to bez ohledu na věk, národnost nebo typ postavy. Na to se snaží poukázat neznámá hvězda Instagramu, která vystupuje pod přezdívkou Nude Yoga Girl. Na svých snímcích pózuje zcela nahá, a chce tak motivovat ženy po celém světě, aby se za své tělo nestyděly a našly způsob, jak ho oslavovat. 

Přestože australská modelka zůstává stále v anonymitě, fotografie jejího těla uchvátily několik set tisíc uživatelů sociální sítě Instagram. Snímky mají být určitým poselstvím pro ženy, které nejsou se svým tělem spokojeny.

"Kdysi bylo mým problémem, že jsem na svém těle viděla neustále nějaké chyby, a to mi znemožňovalo mít ráda samu sebe," uvádí u svých snímků tajemná jogínka.

Prostřednictvím tohoto projektu se snaží poukázat na fakt, že jsme všichni bez rozdílu krásní a se svým tělem dokážeme úžasné věci. Dnes jogínku sleduje přes milion lidí a fanoušků stále přibývá. Díky svým snímkům se stala inspirací pro ženy po celém světě. Ty její myšlenku následují a na Instagramu sdílejí své nahé fotografie s hashtagem #nygyoga.

Podívejte se do fotogalerie na nahou jogínku. Co na ni říkáte?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Feelings are much like waves, we can't stop them from coming but we can choose which one to surf. ❤️

Příspěvek sdílený Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl),Zář 26, 2018 v 2:14 PDT

Autor: Aneta Valešová