Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vše o sexu: Hračky, které vás dovedou k orgasmu stimulací klitorisu

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/ bpž
9. listopadu 2017 | 06:00

V sexshopech narazíte na velké množství hraček, které mají milion různých funkcí. Samozřejmě že jsou také rozděleny podle toho, kterou část těla jimi chcete stimulovat. Já jsem zaskočila do jedné takové prodejny a prohlédla jsem si, jaké pomůcky se používají pro dráždění klitorisu.

Mnoho z vás se možná bojí do sexshopů chodit, určitě bojujete se studem a nedovedete si možná představit, co tam vybírat. Já jsem vyrazila do řetězce Erotik City a setkala se s velice milým personálem. S jejich asistencí jsem si vybrala několik hraček na stimulaci klitorisu. Ty se totiž dělí do různých kategorií.

Klitoris můžete stimulovat pomocí podtlaku, manuálně nebo vibracemi. Nejznámější a nejzákladnější je samozřejmě stimulace manuální, například prsty. I tady se dá ještě prožitek zpestřit, třeba návleky na prsty s různými povrchy. Podtlak vzniká v nejnovějších womanizerech, které jemně masírují klitoris. Co se vibrací týče, můžete mít jak pomůcky na vnější stimulaci klitorisu, tak kombinované, tedy takové, které se vsunou do vaginy a zároveň kmitají i na poštěváčku. Podívejte se na video, kde vám vše ukážou názorně.