Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak si zvětšit prsa přirozenou cestou? Máme pro vás několik tipů!

  • ...
    17. února 2020 | 06:00

    V mládí nám radili, abychom pily pivo, protože po něm rostou prsa. Nikdo nám však neřekl, že se po něm taky hezky tloustne. Pokud patříte mezi ženy, které nejsou spokojeny se svou velikostí a touží po větších, máme pro vás řešení. 

    Při pohledu do zrcadla je vám trochu smutno z toho, že vaše prsa nejsou tak velká, jak byste si představovala? Nezoufejte! Máme pro vás několik tipů, jak prsa zvětšit, a to bez piva a zásahu plastických chirurgů!

  • Dělejte kliky!

    ...
    Autor: istock.com

    Cviky, které pomůžou ženám prsa nejen nadzvednout, ale také zpevnit, a dokonce také zvětšit. Kliky pomáhají budovat svalovou hmotu prsní tkáně, což vede k tomu, že vaše prsa vypadají větší. 

    Jak správně dělat kliky uvidíte v našem videu:

    Video se připravuje ...
    Prsa jako ve dvaceti? Naučte se dělat pořádné kliky! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Masáž

    ...
    Autor: istock.com

    Masáž prsou zvyšuje krevní oběh a díky ní dochází k uvolnění hormonů, které jsou zodpovědné za jejich růst. Masáž můžete provádět doma samy, nic to nestojí a je to možnost, jak se seznámit s vlastním tělem. Masáž zajistí zvětšení prsou bez vedlejších nechtěných účinků. Vždy používejte masážní oleje nebo krémy, které aplikujte na žlázy okolo bradavky. Věnujte této masáži denně pět minut a výsledky se dostaví. 

  • Zdravé tuky

    ...
    Autor: istock.com

    Prsa jsou tvořena z tukové tkáně, a proto je pro jejich růst důležitý tuk. Vyhýbejte se však špatným tukům a věnujte pozornost těm zdravým. Ty se totiž na rozdíl od nezdravých v našem těle rozloží rovnoměrně. Proto se soustřeďte na konzumaci potravin, jako je losos, avokádo nebo olivový olej. 

  • Burákové máslo

    ...
    Autor: istock.com

    Dobrá zpráva pro mlsné jazýčky! Pokud se ryby často ve vašem jídelníčku neobjevují,  raději sáhněte po něčem sladkém, dalším  bohatým zdrojem zdravých tuků je burákové máslo! Jenom se ujistěte, že druh másla, který se vám dostane do rukou, není plný cukru.

  • Semínka

    Autor: 

    Slunečnicová, sezamová nebo lněná semínka patří mezi potraviny bohaté na estrogen. Fytoestrogeny jsou látkami rostlinného původu a jejich struktura se podobá hormonům estrogenu – tedy hormony, které mohou ovlivnit růst vašeho poprsí. Fytoestrogeny jsou přirozenou složkou některých potravin, jsou obsaženy také v potravinových doplňcích. Pokud semínka nepatří mezi vaše oblíbená, vhodnými potravinami jsou také luštěniny, jablka, rajčata, vajíčka nebo sója.

  • Vitaminy

     

    ...
    Autor: istock.com

    Další příčinou vašich malých prsou může být také hormonální nerovnováha. Je tedy důležité konzumovat potraviny bohaté na vitaminy. V tomto případě mezi důležité vitaminy patří vitamin A, C, E a B6. Pojďme si vysvětlit proč:

    Vitamin A: podporuje regeneraci a omlazení pokožky.

    Vitamin C: díky němu dochází k obnovení kolagenu.

    Vitamin E: reguluje cholesterol ve vašem těle.

    Vitamin B6: vytváří nové krevní buňky.

Autor: Aneta Pařízková
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...