Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Wellness pobyt? Velký přehled míst, kde si to opravdu užijete!

25. listopadu 2019 | 06:00

Vybíráte wellness pobyt? Ať už jedete s kamarádkou, partnerem nebo sami, chcete být v horách nebo raději zůstat ve městě, podívejte se na naše tipy. Určitě si z nich vyberete.

Kam na wellness? Tipy pro kamarádky, páry i sinles 

Vybíráte wellness pobyt? Pomůžeme vám s tím. Ať už jedete s mužem, kamarádkami nebo sami, z našich tipů si určitě vyberete. Řekneme vám, kde mají zajímavé procedury a co se kde dá zajímavého podniknout. Vyrážíte s dětmi? Víme, kde vám je pohlídají!

Kam na wellness v Čechách a na Slovensku?

Plánujete wellness pobyt? Ať už hledáte to pravé místo v Beskydech, Jeseníkách, Krkonoších, Tatrách nebo třeba Praze, máme pro vás tipy na místa, kde se toho dá zažít hodně zajímavého.

Autor: taj

Lázně a wellness

Lázně v ČR Nárok na lázně Kolik stojí lázně Wellness pobyty

Ve speciálu lázně a wellness najdete vše, co hledáte. Co zajímavého nabízí Karlovy VaryMariánskéFrantiškovy nebo Konstantinovy LázněTřeboňLuhačovicePoděbradyLibverdaMšené nebo třeba Toušeň? Víte, kdy máte nárok na lázně, pokud jste např. po operaci kolene, máte astmaartrózu nebo cukrovku? Chcete relaxovat? Našli jsme to nejlepší wellness pro ženypáry i seniory. Projděte si naše tipy na wellness v ČR i na Slovensku.

Video se připravuje ...