Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Wellness v Beskydech: 3 super tipy. Zaplavte si v moři, relaxujte v sudu, levitujte!

23. ledna 2019 | 13:23

Beskydy jsou známé nejen pro své sjezdovky a cyklotrasy, ale i vysokou koncentrací welness. Našli jsme pro vás ty nejzajímavější procedury, které si určitě nesmíte nechat ujít.

Horal ve Velkých Karlovicích: Termály s čistou mořskou solí

Velké Karlovice jsou rájem lyžařů, turistů i cyklistů, ale i těch, co milují wellness. V relaxačním centru Wellness Horal se vykoupete se ve třech termálních bazénech s vodou, která obsahuje čistou mořskou sůl z Itálie a je vyhřívaná až na 36 stupňů. Taky si tu užijete exotické masáže a saunové rituáy, které tu pořádají nejen pro dospělé, ale i pro děti.

Thermalpark Bílá: Naložte se do borovicového sudu

Horské středisko Bílá nabízí něco opravdu stylového! Ve zdejším Thermalparku v hotelu Ondrášův dvůr mají pod širým nebem pět borovicových sudů napuštěných vodou z hlubinných beskydských vrtů. Vlezte si do jednoho z nich a užijte si vířivou koupel na čerstvém vzduchu. Do vody, která má teplotu 36-39 °C, se můžete naložit s partnerem, rodinou nebo celou partou přátel. Mají tu totiž i maxisud pro 14 osob.

Miura Spa Čeladná: Užijte si pocit beztíže

Pocit beztíže vám navodí speciální levitační vana, kterou mají v Miura Spa v Čeladné. Položíte se na vodní postel, která je obalená vyhřívanou dekou. Pak personál postel zapne, a vy se do deky celí ponoříte. Látka vás jemně obejme a postel se s vámi začne lehce houpat. Celé to připomíná stav beztíže. Někteří hosté dokonce říkají, že takhle nějak to muselo vypadat u maminky v břiše. Procedura uvolňuje napětí a krásně vám prohřeje svaly.

Autor: taj

Lázně a wellness

Lázně v ČR Nárok na lázně Kolik stojí lázně Wellness pobyty

Ve speciálu lázně a wellness najdete vše, co hledáte. Co zajímavého nabízí Karlovy VaryMariánskéFrantiškovy nebo Konstantinovy LázněTřeboňLuhačovicePoděbradyLibverdaMšené nebo třeba Toušeň? Víte, kdy máte nárok na lázně, pokud jste např. po operaci kolene, máte astmaartrózu nebo cukrovku? Chcete relaxovat? Našli jsme to nejlepší wellness pro ženypáry i seniory. Projděte si naše tipy na wellness v ČR i na Slovensku.

Video se připravuje ...