Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIP Prostřeno! Polosvlečená milionářka a úplně nahá Vlaďka Erbová

22. listopadu 2012 | 13:20

Ve znamení erotiky a nahoty se ponese čtvrteční VIP vaření. Silikonové vnady ochotně odhalí milionářka Nela Slováková a svlékne se i zpěvák Sámer Issa. A chybět nebude ani úplně nahá Vlaďka Erbová.

O fotografovi celebrit Jakubovi Ludvíkovi se povídá, že svlékne každou… Než se však tentokrát vůbec o "něco" pokusí, začne se sebevědomá Nela Slováková svlékat sama.

Tahle blondýnka, která v reality show Hotel Paradise vyhrála více než milion korun, je pro svojí slávu a popularitu ochotná udělat cokoliv.

Klidně proto odhodí "stud" i spodní prádlo a vrhne se před objektiv známého fotografa. A ochotně si zapózuje i s polonahým zpěvákem Sámerem Issou, který předvede své vypracované tělo.

A díky záběrům kamer se vám naskytne i jedinečný pohled na nahou Vlaďku Erbovou. Tu má Jakub "pověšenou" na zdi.

Nela, která se sama považuje za chytrou, upřímnou a milou, touží po tom být skutečnou celebritou a chtěla by vyhrát i VIP Prostřeno.

Už teď je však divákům jasné, že nemá šanci. Herec Roman Skamene totiž za své menu dostal o dva body víc, než pánové nadělili Nele.

Jak si ale povede druhá dvojice? Ve čtvrteční dvojité porci VIP vaření se jako kuchaři a hostitelé představí zpěvák Sámer Issa a fotograf Jakub Ludvík. Kdo z pestré čtveřice tentokrát vyhraje zájezd k moři? Sledujte VIP Prostřeno! na Prima family ve 20 hodin.

Video se připravuje ...