Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIP Prostřeno! Kořínková zhřešila, po 7 letech porušila své zásady

10. prosince 2012 | 07:00

Lenka Holas Kořínková svým přístupem nejen k jídlu mnohé dráždí. Přesto se ve VIP Prostřeno! objeví už podruhé. Co uvaří tentokrát a co vlastně bude na těch vánočních večeřích jíst? Kytičky, nebo zvířátka? Nechte se překvapit!

„Myslela jsem si, že z prvního Prostřeno byl národ tak šokován, že mě znovu nepozvou,“ je Lenka Kořínková překvapená pokračováním vlastní účasti v pořadu VIP Prostřeno!

Její první výkon v létě byl absolutní propadák! I když Lenka vydala několik kuchařek, v kuchyni to příliš nezvládala. Hostům naservírovala podivné "blafy" a pivo plné střepů si dokonce museli cedit přes kávový filtr.

Jak to dopadne tentokrát? Hned v pondělí překvapí první hostitele. Naštěstí příjemně. Jako první vaří zpěvák Pavel Vítek a jeho partner Janis Sidovský. Jejich menu „Být s tebou“ na Lenku tak hluboce zapůsobí, že se rozhodne udělat výjimku a po sedmi letech poruší zásady dělené stravy.

„Ona to jedla! Představte si to, že jedla paštiku. Chválila to, a dokonce nám řekla, že to je dělená strava,“ radují se oba kuchaři. Lenka ochutná i knedlíčkovou polévku a pečenou husičku. Čím soupeře pohostí ona? Sledujte vánoční VIP Prostřeno na Prima family už ve 20 hodin.