Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIP Prostřeno! "Fetišista" Sámer Issa milionářce zkontroluje kalhotky

20. listopadu 2012 | 09:07

Milionářka Nela Slováková vyhrála před časem reality show Hotel Paradise – ne každý jí výhru přál, ale s tím se sebevědomá Nela jistě vyrovnala. Jak se však vyrovná s tím, že jí zpěvák Sámer Issa v šatně spočítá kalhotky?

„Kluci přišli ve skvělé náladě,“ libuje si úterní hostitelka Nela Slováková. To však ještě netuší, že jí v šatně spočítají kalhotky a Sámer usoudí, že Agáta jich měla určitě víc.

"No jo, tady se nám to pánové začíný rýsovat," konstatuje fotograf celebrit Jakub Ludvík, když při oblíbeném šmejdění "zabrousí" do Neliny šatny. A co jiného by pány mohlo zaujmout, než krajkové spodní prádelko hostitelky.

"No moc jich ale nemá. Agáta, nebo takovýhle holky, víte kolik jich měly?", komentuje s plnými hrstmi krajkových "tangáčů" stav Nelina prádelníku Sámer.

"Nejvíc nás se Sámerem zaujaly ty kalhotky. Ty byly vážně pěkný," netají se pak "fetišistickou úchylkou" vysmátý Ludvík.

Jak se asi milionářce Nele bude tenhle zásah do soukromí líbit? Sledujte dnešní VIP Prostřeno! už dnes večer ve 20 hodin na Prima family.

Jedna milionářka a tři „kluci“, které dělí generace

Až do Brna pojedou pánové za jedinou ženou této VIP sestavy, vítězkou reality show Hotel Paradise. Nela Slováková bydlí ve svém červeno-bílo-černém bytě teprve od návratu z Karibiku, hnízdečko je tedy ještě trochu nezabydlené.

Dvaadvacetiletá sebevědomá blondýnka, která studovala obchodní akademii, se považuje za chytrou, upřímnou, milou a soutěživou. Chtěla by být skutečnou celebritou a chtěla by vyhrát i VIP Prostřeno.

Co pro to udělá? „I když na to nevypadám, vařím často a dobře,“ říká neskromně o svých kulinářských kvalitách. Úplně obyčejné jídlo si večer přeje Jakub Ludvík; a protože mu čerstvě vrtali zub, „kaše by byla na místě“.

Sámer tipuje soupeřku na mořské plody, jenže Nela všechny překvapí: uvaří čistě české menu, protože má naši kuchyni nejradši. „To jsem vedle jak ta jedle,“ směje se Sámer.

„Přezdívají mi cibulková královna,“ říká Nela, která prý cibuli dává do všeho, i do své škvarkové pomazánky s čerstvým chlebem. Pro sádlo a škvarky byla až za Bratislavou, druhá pomazánka bude s česnekem. Poctivý hovězí vývar bude s domácími nudlemi. Babiččinu pravou svíčkovou s houskovými knedlíky korunuje sladká tečka – pozimní štrůdl.

Nejvíc se těší Roman, který už má vaření za sebou a na takové má vždy chuť. Jakub by si netroufl na omáčku – protože ji má každý rád jinak. „Svíčkovou mám hrozně rád, hlavně od své babičky, ale nevím, nevím u té Nely,“ kroutí hlavou Sámer. Podobné je to i s vývarem: Roman je zvyklý na polévku hustou od zeleniny.

„Pomazánky jsou otázkou tisíce chutí, sám mám rád ostřejší, peprnější,“ uvádí fotograf, který by ke škvarkům přimíchal hořčici. „Je to otázka tisíce chutí,“ dodává Jakub Ludvík. Sámer čekal originálnější dezert než štrůdl z kupovaného lístkového těsta: „To všechno bude muset být hodně hodně dobrý, aby mě to dostalo.“

Roman je pedant, má rád „tuhé knedlíky, omáčku zvlášť, tenoučký závin s velkým množstvím mokvavého papáníčka“. Knedlík je tetin recept z mikrovlnky a Nelinou kuchařskou pomůckou jsou nůžky, kterými „její maminka stříhá i maso“.

„Kluci přišli ve skvělé náladě,“ libuje si hostitelka. To ještě neví, že jí v šatně spočítají kalhotky a Sámer usoudí, že Agáta jich měla určitě víc. Pánové se baví a ještě se na soutěživou Nelu domluví. Nátěrky jsou málo česnekové, svíčkovou „nepochopil“ Sámer: proč je tak hustá a je jí tak málo?

Vývar je výborný, ale na to, že Nela vedla chvíli kavárnu, se jim zdá, že „si jich moc nevšímá, co týče pití“. To u Romana na suchu nikdo nezůstal. Nakonec se dočkají naraženého soudku piva.

Hostitelka má pro pány zajímavé překvapení: „Jsme kousek od vily Tugendhat, tak si ji půjdeme prohlédnout.“ Roman Skamene je nadšený, normálně by se tam nikdy nepodíval. Jakub Ludvík má inspiraci pro svůj nový dům. „Strašně milá holka, strašně moc snahy, ale ještě není všechno úplně vymazlený,“ zní hodnocení Nelina večírku.

Video se připravuje ...