Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

VIP Prostřeno! Špillarová rozbrečela "drsňáka" Rychtáře

13. listopadu 2012 | 09:27

Vypadá nevinně! Zdání ale často klame. Blonďaté reportérce se povedlo téměř nemožné. Lenka Špillarová totiž rozplakala milence Ivety Bartošové, svérázného hrdinu Josefa Rychtáře.

"Já za to nemůžu, že pan Rychtář se rozbrečel," hájila se "zuřivá" reportérka Lenka Špillarová. Ostatní kolegyně jí to však příliš nevěřily.

"To mně se ještě nepovedlo rozbrečet někoho před kamerou. Teďka se mi tedy málem rozbrečela Simona Krainová, když mi vyprávěla o Brunovi, jak ho porodila a tak," přiznala se jediná brunetka z reportérského kvarteta Andrea Košťálová.

Jak je vidět, ani populární osobnosti rozhodně nejsou bez srdce a své city neumějí skrývat. U Simony, která je v šestinedělí, fungují hormony, co to ale bylo u pana Rychtáře, to vážně netušíme.

VIP Prostřeno s krásnými  VIP redaktorkami

Dámy, které točí reportáže s celebritami spolu na VIP zprávách spolupracují každý den. Tentokrát se však sejdou u jednoho stolu a budou bodovat své kvality kulinářské a hostitelské.

„Dohromady jsme strávily už hodně večerů a vždycky je to smršť," přiznává jediná brunetka z reportérského kvarteta Andrea Košťálová. „U nás rozhodně nehrozí, že by bylo nějaké trapné ticho. Dobře se známe a vždycky si máme co říct,“ těší v průběhu večírků Lenku Špilarovou.

„Hodně času trávím v práci, takže se vlastně nejvíc stýkám s holkama,“ baví VIP sestava roztomilou Lucku Špakovou, která se těší, že se konečně zorientuje ve své kuchyni.

Komu říkali na škole Špejle a kdo rozplakal pana Rychtáře při natáčení? I to se tento VIP týden dozvíte. Dívky doufají, že to kolegové dobře sestříhají, protože některé jejich hlášky se prý nedají vysílat ani po 22. hodině.

Jako první uvaří Tereza Jemelíková, a protože to nebude žádná ošizená večeře pro „modelíny“, byla by ráda, kdyby přišel aspoň jeden muž. Ten by jistě kachničku s moravským zelím a dvěma druhy knedlíků ocenil.

Jinak se dívky tváří, že vaření moc nedají, ale možná nás, sebe i sebe navzájem ještě hodně překvapí. Třeba taková Andy Košťálová by si za svůj výkon dala desítku. V úterý večer se na Prima family přesvědčíte, zda oprávněně…

Video se připravuje ...