Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIP Prostřeno! Zlatý pětibojař Svoboda a zlatokopka Štoudková: Sblížila je nahota!

30. října 2012 | 05:42

Jako ryba ve vodě se mezi samými muži bude cítit pohledná modelka a vicemiss 2005 Michaela Štoudková (26). Nejvíc jí však okouzlí zlatý olympijský pětibojař David Svoboda (27).

Čekala nějakou kolegyni, ale potká tři muže. Společnost Míše budou dělat dva sportovci, kteří si letos z Londýna odnesli trofeje nejvyšší a potěšili nejen sebe, ale celý český národ, a herec, který má ke sportu také velmi blízko.

Nejblíž však spolu mají zřejmě se sexy pětibojařem Davidem Svobodou. Oba jsou mladí, krásní a oba pózovali před objektivem fotoaparátu nazí.

O vzájemných sympatiích tentokrát nemůže být pochyb. Sympatický pár se prý potkával i po natáčení a před pár dny si spolu dokonce vyrazili do společnosti.

Míšo, dej si pozor! David asi tenhle "vztah" nebude brát příliš vážně. "Osobní život ještě odkládám, ten přijde asi až po třicítce," tvrdí všestranný atlet. „Mám rád adrenalin, tak si to asi pěkně užiju,“ myslí si o svém vaření sportovec a student, „nadšený tělocvikář“ David Svoboda.

Zlatou medailí za moderní pětiboj si splnil dětský sen a stále si tu radost užívá. „Od olympiády se mi změnil život, ještě nemám individuální titul mistra světa, tak je do příštích let další velký cíl a motivace. Rád bych se podíval ještě na olympijské hry do Ria,“ říká o svých plánech sympatický mladý muž.

Poslední VIP PROSTŘENO! se tak bude odvíjet v dozvucích pohodové a úspěšné letní olympiády. Zlatý pětibojař David Svoboda, který je jako vrcholový sportovec zvyklý jíst zdravě, ale sám moc nevaří, je prý notně nervózní. Po něm se chopí vařečky jeho jmenovec, herec a také vášnivý sportovec David Suchařípa – ten je v kuchyni naopak jako doma.

„Jsem ‚čechomil‘, takže mám rád všechno český, i kuchyni; francouzská a italská mně ale taky chutnají,“ upřesňuje své chutě Ondřej Synek, stříbrný skifař z Londýna. Veslař měl dva týdny po zisku stříbrné olympijské medaile dvojnásobný důvod k oslavě, dočkal se druhého potomka, syna Matyáše.

Jak vypadá strava olympioniků? „Jak kterého,“ vysvětluje první hostitel David Svoboda, který má tu výhodu, že „nemusí řešit hubnutí, naopak by před závody hubnout neměl, ale musí dbát na to, aby jeho strava obsahovala všechny minerály a vitaminy, všechno, co je třeba“.

V Londýně prý bylo k dispozici jídlo ze všech světových kuchyní, a protože se všechny národy chtěly vytáhnout, bylo vynikající. Jaký výkon tentokrát předvedou celebrity ve dvojité porci úterního a čtvrtečního vaření? Kdo vyhraje pomyslnou zlatou medaili a zájezd k moři? Uvidíte – sportovci a milovnice fitness startují už ve 20 hodin na Prima family. 

Video se připravuje ...