Protein vám pomůže zhubnout! S naším kódem ho teď nakoupíte s 33% slevou

Protein vám pomůže zhubnout! S naším kódem ho teď nakoupíte s 33% slevou
18. února  2023 
 06:00

Má velký sytící efekt a tělo na jeho zpracování využije větší množství energie, než na zpracování jiných potravin, což oceníte zejména pokud se snažíte ztratit nějaké to kilo. Stejně jako fakt, že při hubnutí chrání vaši svalovou hmotu před úbytkem a slouží k budování hmoty nové. To už je dost důvodů, pro proteinový prášek zařadit na svůj jídelníček. A když se naskytne výjimečná šance ušetřit celou třetinu ceny, byla by škoda jí nevyužít! Slevový kód najdete na konci článku.

Doby, kdy většina z nás žila v přesvědčení, že je sypký protein určený jen pro ty, kteří tráví hodiny v posilovně a vypadají jako Rambo, jsou už naštěstí pryč. Bílkoviny neboli proteiny patří spolu s tuky a sacharidy ke třem nejdůležitějším živinám, bez nichž by naše tělo nemohlo správně fungovat. Ty dvě poslední přijímáme v běžné potravě v dostatečném, často až nadbytečném množství, s příjmem správného množství bílkovin ale už má většina z nás problém.

Proteiny jsou přitom pro naše tělo skutečně důležité a ještě víc v moment, kdy se snažíme zhubnout. V takovém případě by se měl náš příjem bílkovin pohybovat od 1,5 – 2 g na kg tělesné hmotnosti, což nebývá lehké „ujíst“. V ten moment nastává ten správný čas zařadit na svůj každodenní jídelníček protein v práškové podobě, který se nejčastěji konzumuje v podobě koktejlů, přidat ho ale můžete i do řady pokrmů, jako je tvaroh, jogurt, ovesná kaše, proteinové lívance, zdravý mugcake a podobně.

Práškový protein se stal běžnou součástí našich jídelníčků. Nikoho už nepřekvapí, když vidí někoho, kdo si sype do shakeru tajemný prášek, míchá ho s vodou a pije místo svačiny.
Autor: iStock

Na výběr jsou proteiny rostlinné nebo živočišné, a právě ty prvně jmenované jsou mezi konzumenty stále populárnější. A to nejen mezi vegetariány a vegany. A protože se léto a s ním i doba odhalování postavy pomalu, ale jistě blíží, pojďte si udělat radost, nakupte dostatečné zásoby, a zároveň podpořte malou českou firmu, za jejíž zrodem stojí mladý pár nadšenců, kterým zdravý životní styl není cizí. Na výběr máte hned dvě řady proteinů ve třech velikostech balení a mnoha různých příchutích včetně neochucené varianty.

Jen do 25. února máte jedinečnou šanci nakoupit všechny proteiny značky Fit-day s 33% slevou a to po kliknutí na TENTO ODKAZ a zadání slevového kupónu „rychle33“ v objednávce.

Sympatický pár si šel za svým snem, nyní je najdete v malebných prostorách prvorepublikové továrny s moderní výrobní linkou.
Autor: www.fit-day.cz

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji