Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIP Prostřeno! Pawlowská baštila odporné termity, celer ale nepozřela

24. října 2012 | 14:01

Knězův útok na Halinu! Populární boubelka Halina Pawlowská (57) sní všechno. Dokonce i smažené termity. Obyčejný celer je však pro ni noční můrou. A Zbigniew Czendlik jí ho zamíchá do jídla.

Halina se svou obrovskou láskou k jídlu netají. Vzhledem ke své postavě by vlastně asi ani nemohla. A za svůj život už spisovatelka, scénáristka a moderátorka ochutnala kde co.

„Díky svému pořadu Zanzibar jsem od roku devadesát procestovala asi všechny země a ochutnala snad všechno. Včetně pražených termitů,“ svěřila se Halina.

"Strašákem v gastronomii je pro mě celer! Ten prostě nepozřu. Pokaždé se mi ho někdo snaží podstrčit se slovy, že je to úplně něco jiného," prozradila Halina.

Právě celer však bohužel byl jednou ze složek restované přílohy k jehněčímu na rožni. "Pochopitelně, bylo jehně a k němu na nudličky celer, mrkev a petržel," prohlásila.

Právě celer však bohužel byl jednou ze složek restované přílohy k jehněčímu na rožni.
Autor: FTV Prima

Suverénní moderátorka si s tím však poradila. Celer vypreparovala a vše ostatní beze zbytku spořádala. Přesto dala sympatickému Zibimu "jen" osm bodů. Ovlivnila tahle aromatická zelenina její hodnocení?

"Třeba česnek mám ale ráda ve všem. Takže doufám, že na tom jehněčím bude. A že ho tam bude hodně," shodla se ale s ostatními soutěžícími.

Haliny svérázný humor provází všechny čtyři večírky VIP Prostřeno, ale baví se i ona. „Zábava u Hanky Křížkové byla podle mého gusta, mohla jsem v klidu sedět a zároveň si připadat nesmírně temperamentně,“ říká o ukázce flamenca Halina Pawlowská.

Po dvou večeřích je ale i trochu zklamaná. Má totiž chuť na maso. "Já bych si dala steak. Ten bych si totiž dala každý den,“ přiznává "masožravá" spisovatelka a scenáristka upřímně. Vyplní její přání herec Vladimír Kratina? Sledujte ve čtvrtek VIP Prostřeno" na Prima family už ve 20 hodin.

Video se připravuje ...