Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nejdražší domy celebrit: Podívejte se, jak bydlí Jennifer Lopez, George Clooney nebo Adele

10. dubna 2024 | 06:00

Být celebritou přináší spoustu výhod – cestujete po světě, můžete si koupit, cokoli vás napadne, a žijete život v luxusu. Od ohromujících rezidencí na pláži až po impozantní historické vily, slavní si opravdu mohou dovolit snové bydlení. Z hodnoty těchto nemovitostí se navíc protáčejí panenky. Které celebrity bydlí v nejdražších domech? 

Běžnému smrtelníkovi se o takovém luxusu ani nezdá, pro ty nejslavnější celebrity je to naprostá samozřejmost. Několik ložnic, koupelen, dechberoucí výhledy, bazén nebo posilovna, to je jen zlomek vybavení, kterým disponují domy slavných. 

VIDEO: Jak bydlí první česká Popelka Eva Hrušková s manželem Janem Přeučilem?

Video se připravuje ...
Jak bydlí první česká Popelka Eva Hrušková s manželem Janem Přeučilem? • VIDEO: Videohub

Jednu z nejdražších nemovitostí vlastní George Clooney. Sídlo s pětadvaceti pokoji, tenisovými kurty, posilovnou, garáží historických motocyklů, filmovou místností, bazénem, ​​basketbalovým hřištěm a dvěma doky u jezera Como koupil herec v roce 2002. Z kupní ceny 14 milionů dolarů se aktuální odhadovaná cena vyšplhala na 107 milionů dolarů, v přepočtu téměř na 2,5 miliardy korun. 

Kim Kardashian si svou luxusní vilu v Malibu se soukromou pláží koupila v roce 2022. Dříve v ní bydlela modelka Cindy Crawford s rodinou. Sídlo v přepočtu za téměř dvě miliardy českých korun má čtyři ložnice, obrovskou šatnu, šest koupelen, vlastní posilovnu, venkovní tenisové kurty, soukromé lázně, velký bazén či altánek s krbem. Pro Kim byla koupě této vily splněným snem. 

Honosným sídlem se může pochlubit také zpěvačka Adele. Ta koupila vilu v lukrativní čtvrti Beverly Hills po Sylvestru Stallonovi. Dům má šest ložnic, devět koupelen, posilovnu, parní lázně, saunu, nekonečný bazén, umělecké studio, dvoupatrový dům pro hosty, soukromou promítací místnost a k tomu další 3,6 akru půdy. Hodnota nemovitosti se odhaduje na 58 milionů dolarů, tedy 1,3 miliardy korun.

 

Autor: Aneta Valešová