Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dámy, které vyhrály v loterii: Jak vypadají manželky známých hollywoodských krasavců?

  • Dámy, které vyhrály v loterii: Jak vypadají manželky známých hollywoodských krasavců?
    1. února 2024 | 06:00

    Je naprosto běžné, že to mezi hereckými kolegy zajiskří a že tvoří pár jak na filmovém plátně, tak i v osobním životě. To se však netýká těchto hollywoodských krasavců. Jsou totiž důkazem, že pravou lásku lze potkat i za září reflektorů.

  • Matt Damon (53) a Luciana Barroso (47)

    Autor: profimedia.cz

    Svou životní partnerku Lucianu Barroso poznal Matt Damon v baru. Po jednom natáčení v roce 2003 se vydal s kolegy do nočního klubu, ale byl obklopen fanoušky, na které neměl moc náladu. Proto utekl do jiného podniku, kde narazil na krásnou barmanku s prořízlou pusou. Okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra a v roce 2005 se vzali. Mají spolu tři dcery a Luciana má ještě z předešlého manželství dceru Alexiu, kterou Matt považuje za svou vlastní. Luciana se s hercem na veřejnosti příliš neukazuje, nemá ani sociální sítě. Matt několikrát uvedl, že je vděčný, že má doma normální ženu a ne nějakou celebritu.

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení...

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Paul Rudd (54) a Julie Yaeger (55)

    Autor: profimedia.cz

    Paul Rudd se s Julií Yaeger seznámil koncem devadesátých let. Tehdy se přestěhoval do New Yorku a do PR firmy, kde tehdy Julie pracovala, přišel rovnou se zavazadly. Meškal v cestě na konkurz, tak mu nabídla, že mu kufry nechá poslat na jeho ubytování. Hned druhý den spolu vyrazili na večeři a od té doby jsou nerozlučnou dvojkou. Vzali se v roce 2003 a mají spolu dvě děti. Nepojí je pouze manželství, zároveň jsou obchodními partnery – vlastní spolu cukrárnu Samuel's Sweet Shop. Pokud herec zrovna netočí, vede úplně běžný rodinný život. 

  • Dwayne Johnson (51) a Lauren Hashian (39)

    Autor: profimedia.cz

    Známý herec je sice hora svalů a ve svých filmech dokáže porazit jakéhokoliv nepřítele, ve skutečnosti ale umí být něžný a ze všeho nejvíc miluje svou rodinu. S manželkou Lauren Hashian se poznal v roce 2006 během natáčení filmu The Game Plan. Jejich vztah začal o rok později po hercově rozvodu s předchozí manželkou Dany Garciou. Své první dítě – dceru Jasmine – přivítala dvojice na světě v roce 2015, o tři roky později se jim pak narodila druhá dcera Tiana. V roce 2019 zpečetili svou lásku manželstvím. Obřad proběhl v naprostém utajení na Havaji.

  • Christian Bale (50) a Sibi Blažić (53)

    Autor: profimedia.cz

    Christian Bale si bývalou modelku, vizážistku a osobní asistentku herečky Winony Ryder Sandru, která si nechává říkat Sibi, vzal v roce 2000. Jeho žena je dokonce známá také jako kaskadérka. Účinkovala ve snímku The Dark Knight Rises, ve kterém hraje právě i Christian Bale. Mají spolu dceru a syna, ale své soukromí si pár velmi střeží. Herec v rozhovorech několikrát nastínil, že jeho nejvýznamnější rolí je právě ta otcovská, víc však o své rodině nikdy neprozradil. Oba se považují za nenápadný, ale stabilní pár.

  • Idris Elba (51) a Sabrina Dhowre Elba (34)

    Autor: profimedia.cz

    Charismatický herec se seznámil se svou manželkou modelkou Sabrinou na večírku a dle jeho slov se jednalo o lásku na první pohled. V roce 2019 si pak svou o sedmnáct let mladší vyvolenou vzal na romantické svatbě v Maroku. Pro herce se jedná o třetí manželství. 

  • Matthew McConaughey (54) a Camila Alves (41)

    Autor: profimedia.cz

    Matthew McConaughey potkal svou ženu Camilu Alves v roce 2006. Uviděl ji v klubu a okamžitě ho ohromila. Od toho večera věděl, že už jiná žena u něj nebude mít šanci. Také brazilská modelka a návrhářka propadla jeho šarmu a o rok později už oficiálně tvořili pár. V roce 2008 se jim narodil syn, o dva roky později pak dcera. V roce 2012 proběhla svatba a ještě téhož roku pár oznámil, že čekají třetí dítě. Navzájem se ve svých aktivitách podporují a Camila Matthewa pravidelně doprovází na společenské akce.

  • Robert Downey Jr. (58) a Susan Downey (50)

    Autor: profimedia.cz

    Robert Downey Jr. a Susan jsou manželé od roku 2005. Jejich příběh začal v roce 2003 při natáčení filmu Gothika. Navzdory některým počátečním výhradám se vrhli do milostného vztahu naplno a o měsíc později se zasnoubili. Susan hrála klíčovou roli také v Robertově kariéře, podílela se na jeho obsazení do role Sherlocka Holmese ve filmu, který produkovala. Společně založili vlastní produkční společnost Team Downey a vydali řadu filmů. Jejich rodina se rozrostla s příchodem prvního dítěte v roce 2011, druhé se jim narodilo v roce 2014. 

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.