Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Takhle vypadali slavní, když jim bylo 20! Poznali byste je?

31. července 2023 | 06:00

Čas od času přijde den, kdy vytáhneme staré fotky a připomínáme si, jak jsme vypadali dřív. Podívejte se na známé osobnosti, když jim bylo kolem 20. roku věku, a porovnejte, jak moc se změnily.

Utíká to všem stejně, celebrity také stárnou. My jsme pro vás našly retro fotky z dob, kdy jim bylo kolem dvacátého roku věku. Někteří slavní jsou opravdu k nepoznání – jako třeba Dwayne Johnson, George Clooney nebo Nicole Kidman. Někteří opravdu zestárli, a jiní si naopak zlepšili fyzičku a dostali se do formy.

Na některých se zub času natolik málo projevil, že jsou jejich věky až k neuvěření. Řeč je především o herečce Reese Witherspoon, která zanedlouho oslaví 50 let. Přitom v ní stále vidíme Elle Woods coby prezidentku dívčího spolku a následně vycházející hvězdu advokátní kanceláře v komedii Pravá blondýnka. Její půvab zdědila i její dcera Ava Phillippe, která spíše než jako její dcera vypadá jako její dokonalá kopie. Tady jablko opravdu nepadlo daleko od stromu, posuďte sami!

Z mužů je to pak především herec Tom Cruise, perla Hollywoodu, kterému bychom stěží hádali 61 let. Přestože mu oscarové ocenění uniká, je jedním z nejoblíbenějších a také nejbohatších herců. Akční trhák Top Gun: Maverick ho totiž doslova vystřelil do astronomických výšin. Více o tomto volném pokračování počinu z osmdesátých let se dočtete v našem článku zde:

Video se připravuje ...
Top Gun 2: Tom Cruise se vrací v nejslavnější roli • VIDEO: CinemArt, idh

Ani herečka Jennifer Aniston není o moc jiná, než jaká byla v době, kdy byla hvězdou fenomenálního sitcomu Přátelé. Přesvědčit se o tom můžete v naší fotogalerii, kde naleznete i další oblíbené herce. Porovnat rozdíl můžete u herce Sylvestera Stallonea, který na počátku července oslavil 77. narozeniny, nebo se můžete podívat na věkový rozdíl na různých snímcích herce Toma Hankse, který pak 9. července oslavil 67. narozeniny. 

 

Autor: Markéta Luštincová, Žaneta Podlahová