Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chcete vonět jako Beckham, Pastrňák, Beyoncé nebo Kuchařová? Parfémy celebrit seženete za pár set korun!

  • Chcete vonět jako Beckham, Beyoncé nebo Kuchařová? Parfémy celebrit sežene za pár set korun!
    20. září 2023 | 05:00

    Tyto hvězdy se rozhodly dopřát fanouškům něco navíc, a tak propůjčily tvář vlastnímu parfému. Jako váš idol tedy může vonět partner, kterého máte doma, nebo i vy sama…

    Nejen známí herci a zpěváci, ale i například sportovci u nás i v zahraničí se pořád snaží přicházet s něčím novým, a tak není divu, že neustále vymýšlejí další možnosti, jak být svým fanouškům o něco blíž. Jejich vůni si můžete pořídit i vy, a mít je tak ve svých myšlenkách při každém stříknutí.

  • David Beckham (48)


    Bývalý anglický fotbalový záložník a manžel zpěvačky a návrhářky Victorie Beckham patří k osobnostem, které mají parfémů se svým jménem hned několik.

    Pořiďte svému milému třeba ten s názvem Inspired by Respect. Toaletní voda v sobě mísí osvěžující citrusovou směs, tóny bergamotu i grapefruitu v kombinaci s něžnou aromatickou vůní levandule. 

    Nákupní tip: V balení 40 ml ji můžete zakoupit v síti dm drogerií za 649 Kč.

     

  • Beyoncé (42)

    Americká zpěvačka, herečka a návrhářka dala parfémům také zelenou, takže jich stvořila hned několik. K nejoblíbenějším patří ten s názvem Midnight Heat, který je sladký, avšak proklatě sexy jako zpěvačka sama.

    Nákupní tip: Exotickou, mimořádně svůdnou vůni ovoce, květin a dřeva prodává coucoushop.com v balení 30 ml za 2246 Kč. 

     

  • Ariana Grande (30)

    Americká zpěvačka, skladatelka a herečka, která byla na American Music Awards 2013 zvolena objevem roku a proslavila se hity jako Thank U, Next či 7 Rings, má vlastních parfémů více. Zakoupit si můžete jeden z nejznámějších, který vypadá jako prasklé vejce ve tvaru srdce, vsadit ale můžete i na vůni God Is A Woman.

    Nákupní tip: Vůně God Is A Woman, jež hraje svůdnou svěžestí, omámí všechny milovnice hrušek, ibišku, růží i cedrového dřeva. Parfémovanou vodu Ariany Grande můžete pořídit za 1350 Kč (50 ml) v parfumeriích Douglas. 

  • Taťána Kuchařová (35)

    I naše krásná modelka má vlastní parfém. Ten nese název Iconic a jde o květinově-ovocnou vůni, která má svým nositelkám dodat sebevědomí a nespoutanost a zahalit je do opojného oblaku, díky kterému budou pro sebe i své okolí ikonické.

    Nákupní tip: Parfém o obsahu 50 ml můžete zakoupit na shop.tomasarsov.cz za 1990 Kč. 

  • Martin Dejdar (58)


    I herec, komik, podnikatel a v neposlední řadě také hlas rošťáka Barta Simpsona z kultovního seriálu má vlastní parfém, který se jmenuje DayDee. Z oblíbených ingrediencí si jej nechal namíchat sám Martin a jde o výraznou vůni, která dodá dávku sebevědomí.

    Nákupní tip: Vůni v luxusním černém flakonu se svěžím aromatem citronové kůry spolu s rozmarýnem, růžovým dřevem a lístky jasmínu můžete zakoupit v parfumeriích Fann. 100 ml vás vyjde na 1200 Kč.

    Na nedávný rozhovor s Martinem Dejdarem se podívejte ve videu:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Markéta Reinischová

  • Audrey Hepburn (†63)



    Britská herečka a módní ikona, která se nejvíce zapsala do povědomí diváků filmem Snídaně u Tiffanyho, inspirovala módního návrháře Givenchyho k tvorbě parfému L’Interdit, který ji prezentoval. Audrey si ho původně chtěla nechat jen pro sebe.

    Nákupní tip: Květinovou vůni s dřevitými tóny po vzoru legendární vůně z roku 1957 můžete zakoupit v balení 50 ml za 1990 Kč na notino.cz. 

     

  • David Pastrňák (27)

    Sexy hokejový útočník působící v americké NHL a čerstvý taťka u nás v Praze nedávno slavnostně pokřtil svůj první parfém, který nese název Pasta 88. Má orientální a dřevitý charakter a je ztělesněním mužské elegance a síly.

    Nákupní tip: Osobitou parfémovou vodu hokejisty Davida Pastrňáka zakoupíte na panskamoda.cz za 1288 Kč. 

    Velký výběr parfémů za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Lucija Veselá, Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, krása, parfémy
Diskuse ke článku
.