Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Šedá jim sluší! Kteří slavní muži vypadají s šedinami sexy?

13. června 2023 | 06:00

Většině lidem nahání šediny hrůzu. Přece jenom bývají často znamením, že stárneme. Tato skutečnost ale nemusí být vždycky jen na škodu. Jsou muži, kterým věk sluší a jimž šediny přidávají na atraktivnosti. Přesvědčte se ve fotogalerii.

Šediny v Hollywoodu letí a důkazem je hned několik slavných dam, které se je nebojí vynést rovnou na červený koberec. Jen si vzpomeňte na hvězdy jako Andie MacDowell, Jamie Lee Curtis, Helen Mirren nebo Diane Keaton. Jejich vlasy už dávno ztratily pigment, ale na půvabu jim to ani trochu neubralo.

Šediny neskrývají ani hollywoodští krasavci v čele s Georgem Clooney, Patrickem Dempsey nebo Hughem Grantem. I oni jsou důkazem, že s věkem muži často zrají jako víno, a vrásky ani šedé vlasy tak nemusí být problém. Pokud vás tedy přepadl splín, že se vám objevilo několik šedých vlasů, nezoufejte a udělejte z nich svou přednost. Stejně jako tito slavní herci, kterým se díky šedinám jejich šarm zdvojnásobil.

VIDEO: Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže.

Video se připravuje ...
Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže • VIDEO: Videoredakce ženských webů
 

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová