Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Když je jedno dítě málo! Které celebrity mají šest a více ratolestí?

  • Angelina Jolie se svými dětmi
    23. června 2023 | 06:00

    Člověk by si řekl, že jsou tyto slavné hvězdy natolik zaneprázdněné, že nemají čas na sebe, natož na děti. Opak je ale pravdou. Které celebrity se mohou pochlubit opravdu početnou rodinkou?

    Pro někoho je jedno dítě příliš, někomu nestačí ani čtyři. Tyto celebrity se rozhodly otevřít srdce nejen dětem vlastním, ale také těm, které by bez jejich pomoci přežily jen stěží. Které slavné hvězdy mají plný dům potomků a rozhodně toho nelitují?

  • Madonna: 6 dětí

    Nestává se moc často, že by zpěvačka Madonna ukázala všechny děti pohromadě. Naposledy se tak stalo na konci minulého roku. Její fanoušci tak mohli po dlouhé době vidět všechny její biologické i adoptované děti na jedné fotografii. Nejstarší dceru Lourdes má zpěvačka se svým bývalým trenérem Carlosem Leonem. Se svým synem Roccem, kterého má s režisérem Gyuem Ritchiem, dlouho nevycházela, nyní to ale vypadá, že jsou vztahy napraveny. Dvě vlastní děti popové divě však nestačily a v roce 2006 adoptovala syna Davida Bandu, o tři roky později přibyla Mercy James. Z afrického kontinentu pak v roce 2017 adoptovala ještě dvojčata, a to holčičky Estere a Stellu Mwale.

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení...

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • James Van Der Beek: 6 dětí

    Herec známý ze seriálu Dawsonův svět se může pochlubit opravdu početnou rodinkou. Se svou ženou Kimberly, známou filmovou producentkou, vychovává šest potomků. Poslední těhotenství však dlouho tajili před celým světem. Kimberly totiž prodělala celkem pět potratů a dva ji málem stály život. V obou případech skončila ve vážném stavu v nemocnici. U všech potomků, včetně posledního přírůstku do rodiny, rodiče zvolili domácí porod. Jen nejstarší dcera Olivia přišla na svět v nemocnici.

  • Eddie Murphy: 10 dětí

    Jestli se dá o nějaké celebritě říct, že je skutečně plodná, je to bezpochyby herec Eddie Murphy. Ten se totiž může pyšnit opravdu velkou rodinou. Dohromady má deset dětí, pět dcer a pět synů, a to s pěti různými ženami. Někomu by z toho šla hlava kolem, Eddie si však roli otce vyloženě užívá a se všemi jeho ratolestmi ho pojí velmi dobrý vztah. 

  • Angelina Jolie: 6 dětí

    Je skvělou herečkou, patří mezi nejkrásnější ženy Hollywoodu, a navíc je ještě oddanou mámou. Dlouhé roky se věnuje charitě, a proto nebylo žádným překvapením, že si adoptovala čtyři děti ze zemí, kde dětství ani dospívání není zrovna procházka růžovým sadem. Prvního syna Maddoxe adoptovala herečka v roce 2002 v Kambodži. O tři roky později adoptovala půlroční Zaharu, která se narodila v Etiopii, a adopcí jí Angelina doslova zachránila život. Zahara byla v USA ihned hospitalizována s dehydratací a podvýživou. Prvním biologickým dítětem Angeliny a jejího bývalého manžela Brada Pitta byla pak dcera Shiloh Nouvel, která se narodila v roce 2006. O rok později manželé společně adoptovali syna Paxe, který žil ve vietnamském sirotčinci. V roce 2008 pak Angelina přivedla na svět dvojčata Knoxe Léona a Vivienne Marcheline, jejichž otcem je opět Brad Pitt.

  • Alec Baldwin: 8 dětí

    Mezi velmi plodné muže Hollywoodu patří také herec Alec Baldwin. Ten má z prvního manželství s Kim Basinger dceru Ireland. Z druhého manželství s instruktorkou jógy Hilarií má pak sedm dětí, jedno odnosila náhradní matka. Poslední dítě přišlo na svět minulý rok v září a Hilaria možnost, že by rodinu ještě rozšířili, zatím nevyloučila. Nikdy se totiž netajila tím, že chce mít mnoho dětí. Před narozením posledního dítěte se na sociálních sítích svěřila, že prodělala několik potratů. V roce 2019 dokonce přišla o dítě dvakrát a průběh jednoho z potratů sdílela se svými fanoušky. Snažila se tak prolomit tabu, které tuto nešťastnou událost v životě žen často provází.

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.