Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vlasy v kabelce, pojistka na úsměv, krmení z úst do úst: Jaké šílenosti dělají tyto celebrity?

  • Vlasy v kabelce, pojistka na úsměv, krmení z úst do úst: Jaké šílenosti dělají tyto celebrity?
    13. září 2023 | 06:00

    Každý z nás má jistě nějaký zvláštní návyk, kterým se třeba tak úplně nechlubí. Za ty své se ale rozhodně nestydí celebrity, které je často také sdílí se svými fanoušky. Kdo nosí vlasy v kabelce, nanáší si pleťovou masku na zadek nebo krmil své dítě z úst do úst? Možná budete překvapeni!

  • Alicia Silverstone krmila své batole z úst do úst

    Autor: profimedia.cz

    Zvláštní metodu krmení svého dítěte měla před několika lety známá herečka Alicia Silverstone. Občas není jednoduché přesvědčit dítě, aby jedlo, a tak to vyřešila po svém. Jídlo vždy předžvýkala a svého syna Beara Blu pak nakrmila z úst do úst stejně, jako to dělají ptačí mámy se svými ptáčaty. O tuto metodu se nebála podělit se se svými fanoušky. Pro někoho se jednalo o roztomilý způsob, jak dítě nakrmit, většina však její nadšení nesdílela. Dnes už se snad dvanáctiletý Bear umí najíst sám.

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení.

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Julia Roberts si pojistila svůj úsměv

    Autor: profimedia.cz

    Úsměv legendární herečky patří mezi nejhezčí z Hollywoodu, čehož si je Julia velmi dobře vědoma, a proto si své zuby nechala pojistit částkou 30 milionů dolarů (skoro 700 milionů korun). Není však jediná. Je totiž běžné, že si celebrity pojišťují své cenné partie, a to od nohou a zadků až po prsa.

  • Lady Gaga a duch Ryan

    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka se zajímá o paranormální jevy a věří na duchy. V letech 2009 až 2011 ji dokonce jeden během světového turné pronásledoval. Lady Gaga se svěřila, že jí duch v podobě mužské postavy dělal nejrůznější naschvály a nepříjemnosti. Pojmenovala ho Ryan, a ze zoufalství se dokonce uchýlila k exorcismu ve snaze, že se ho zbaví. Nakonec si najala tým expertů na paranormální jevy, který ji stál kolem 700 tisíc korun, a ten s ní cestoval po turné. Možná proto se Ryan začal zjevovat méně, až zpěvačku přestal sledovat úplně.

  • Madonna a její maska na zadek

    Autor: profimedia.cz

    Popová královna už snad ničím nemůže šokovat. Když uvedla na trh svou řadu péče o pleť s názvem MDNA Skin, obsahovala také hliněnou masku (stojí skoro 14 tisíc korun) s magnetickou hůlkou k jejímu odstranění. Zpěvačka se rozhodla svůj produkt poctivě otestovat, a masku si proto dávala na zadek. Trochu zvláštní, že ano? Madonna to však okomentovala slovy, že stejně jako si přejeme mít hladkou pleť obličeje, chceme mít přece i jemný zadek.

  • Paris Hilton a její láska k psům

    Autor: profimedia.cz

    Být psem Paris Hilton se rozhodně vyplatí. Své čtyřnohé mazlíčky miluje hotelová dědička tak moc, že jim pořídila jejich vlastní dům. Nechybí v něm designový nábytek, klimatizace, topení a drahé doplňky. Její chlupatí mazlíčci si tak žijí ve větším přepychu než drtivá většina Američanů.

  • Katy Perry a její podivný koníček

    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka Katy Perry je žena mnoha tváří. Co jste o ní ale rozhodně netušili, je, že ráda sbírá vlasy svých kolegů! V kabelce tak například měla vlasy Miley Cyrus nebo Taylor Swift. Podle slov Katy je to možná trochu děsivé, ale pro ni naprosto úžasné. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.