Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tyhle slavné české dámy jsou už babičkami! Které podle vás nechybí sex-appeal?

21. července 2021 | 06:00

Když se řekne babička, tak si možná mnohé z vás vzpomenou na tu svou, která vás jako malé rozmazlovala tou nejlepší rajskou, látala vám ponožky a pletla svetry s divokými motivy. Ovšem není babička jako babička! Samozřejmě že rozmazlovat dokážou všechny, ale zástěrku zaprášenou od mouky mnohé z nich dneska vyměnily za šmrncovní kousky v šatníku, kterými udávají trendy!

Jistě tu i dříve byly babičky, jejichž udržovanou garderobu jste obdivovala celé dětství a které vás učily, jak se chová dáma, a přesto uměly štrikovat a vařit jako bohyně! Babičky jsou v tomhle skvělé, mají totiž díky prožitým rokům a mnohým kotrmelcům a událostem takový nadhled, který jim umožňuje udržet si klidnou hlavu i tam, kde to ostatní nedokážou.

Jejich moudrá slova nám většinou znějí v uších až mnohem později a vše, k čemu se nás snažily přimět a v čem nám chtěly předat své dovednosti a zkušenosti, najednou začne do sebe zapadat jako kolečka v dobře promyšleném mechanismu. Babičky jsou ty moudré, úžasné ženy, které milujeme nade vše. Moderní babičky jsou možná v něčem trochu jiné, protože neprožily dvě světové války, ale šarm a kouzlo jim nechybí ani dnes. Tyhle babičky v řadách českých celebrit dokazují, že zazářit ve společnosti můžete v jakémkoliv věku, a v některých případech dokonce můžete být těmi, které udávají trendy!