Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Budete mít problém je rozeznat! Tohle jsou věrné kopie slavných osobností

5. prosince 2021 | 06:00

Jen stěží si lze připustit, že po světě pobíhá někdo, kdo má téměř identický vzhled jako vy, aniž by vás spojovala genetika. Tento fakt, ze kterého až mrazí, by chtěl téměř každý z nás poznat na vlastní kůži – pohlédnout do očí své vlastní věrné kopii. Slavné celebrity mají v tomhle ohledu na rozdíl od nás, obyčejných smrtelníků, výhodu v tom, že se k nim vzhledem k jejich popularitě dostanou jejich dvojníci dříve, než by samy čekaly. Kdo z nich má své identické dvojče? Z těchto podob vám bude doslova přecházet zrak!

Zpěvačka Selena Gomez svým půvabem, smyslnými rty a uhrančivým pohledem okouzlila nespočet mužů, ale také žen. Tato diva sršící sex-appealem má však velkou konkurentku. Je jí mladá mexická rodačka v podobném věku jako samotná zpěvačka. Díky tomu Sofia Solares získala na sociální síti Instagram obstojnou základnu sledujících. Z její krásy přechází zrak jejím bezmála 602 tisícům followerů, kteří ji věrně podporují a uznávají. Ačkoliv je Sofia velkým fanouškem Seleny a není tajemstvím, že osobní setkání s ní by bylo pro ni splněným snem, sdělila zpravodajství E! News, že nechce, aby ji lidé vnímali jen jako pouhé dvojče. „Není to nic, co by se mi nelíbilo, ale jsem raději, když mě milují za to, že jsem sama sebou,“ vysvětlila mladá kráska.

Publikum si získala i 28letá Priscila Beatrice, která se stala díky identické podobě se zpěvačkou Rihannou hvězdou na sociálních sítích. Upoutala pozornost i samotné barbadoské krásky, když tiktokové video dvojnice přesdílel instagramový účet The Shade Room. Zde je Beatrice zády ke kameře, zatímco hraje píseň Back Up od rapperky DeJ Loaf, a v pozadí je fotka Rihanny. Na slova „OMG is Rihanna?“ ("panebože, je to Rihanna?") se mladá dívka otočí a odhalí svou tvář. Slavná zpěvačka toto video nenechala bez poznámky a velmi trefně a vtipně ho okomentovala slovy: „Kde je album, sestro? #R9.“ Její odpověď byla mimo jiné reakcí na její nové album R9, na které se fanoušci netrpělivě a neustále vyptávají, což začíná být zpěvačce krajně nepříjemné.

Když minulý rok touto dobou sdílela Akeisha Varnado fotku s dcerou Greyson, ještě netušila, jaká se strhne debata pod příspěvkem. Lidé ji začali přirovnávat k Meghan Markle, vévodkyni ze Sussexu, a reagovali slovy: „Panebože! Když jsem klikla na fotku, myslela jsem si, že jste Meghan Markle!“ Či: „Krásná maminka a dcera. Maminka vypadá úplně jako Meghan!“ Přitom si 41letá maminka z Missouri není plně vědoma tak věrné podoby. „Srovnávají mě s ní často, a to nejen na sociálních sítích, ale i venku, ať už v kostele, kině nebo obchodě… Dokonce i moji blízcí přátelé a rodina mi říkají, že vypadám jako ona! A přestože sama nevidím podobnost, rozhodně to beru jako obrovský kompliment,“ sdělila Akeisha Daily Mailu. Také zavtipkovala a podotkla, že je připravena dělat vévodkyni dubléra, pokud se Meghan nebude chtít zúčastnit některé ze společenských akcí.

Nejen slavné krásky mají svá dvojčata, ale také muži. Mladý Švéd Konrad Annerud je totiž dokonalým dvojníkem Leonarda DiCapria z dob, kdy byl hlavní hvězdou Titaniku. Mladík chce prorazit především v hudební branži, zkušenosti má však také jako barman, poloprofesionální skateboardista nebo model.

Které další celebrity mají identické dvojče? Na to se podívejte do naší fotogalerie a zjistěte více!

Zajímají vás životy slavných? Podívejte se na pořad vysílaný Mall.tv, kde naleznete poutavé příběhy osobností, které ovlivnily společnost!

Autor: Žaneta Podlahová