Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slovenské sexbomby z Instagramu: Co vlastně umí kromě odhalování těl a soukromí?

  • Které Slovenky jsou královnami Instagramu?
    25. června 2021 | 06:00

    Jejich instagramové účty mají statisíce, ba miliony fanoušků. Čím si takovou slávu získaly? Své příznivce omámily dokonalými těly, bujarými vnadami, prezentováním svého života plného bohatství a luxusu. A některé z nich si výjimečně získaly obdivovatele i talentem a empatií. 

    Které slovenské krásky tedy vzaly Instagram doslova útokem? Podívejte se s námi na ně!

  • Zuzana Plačková

    Řadová účastnice reality show Hotel Paradise Zuzana „Queen“ Plačková minulý týden oslavila jubileum. Ve svých 30 letech se může pyšnit titulem milionářky, a patří tak mezi nejvlivnější slovenské influencery. Bohatství dává najevo, ráda svůj opulentní život sdílí. Nechybí nejluxusnější zahraniční exotické dovolené, kabelky od Chanelu nebo její miláček – Mercedes-AMG G 63 Brabus 700 Widestar. Se svým druhým miláčkem manželem Reném si právě buduje hnízdečko lásky.

  • Dara Rolins

    Daru Rolins její fanoušci mnoha generací milují díky její sympatické a milé povaze a také díky její hudební kariéře. I proto s ní tráví rok co rok každý den – prostřednictvím již tradičního diáře, který je průvodcem zdravého životního stylu a návodem k dosažení životní harmonie, rovnováhy a pocitu spokojenosti. Dara vedle toho, že je půvabnou zpěvačkou a ozdobou titulek magazínů, je především milující matkou. Nedávno Dara přidala dceřinu fotografii na svůj instagramový účet, a vyznala jí tak lásku: „Moja láska má dnes 13 rokov. Život po jej boku je to najlepšie, čo ma mohlo stretnúť. Len vďaka nej mám za KAŽDÝCH okolností dôvod byť šťastná. Som vedľa nej silnejšia, múdrejšia, lepšia:)! Je môj vesmír a presne tak nekonečne ju aj milujem. Všetko najlepšie Loli:)!!!“ Bude Laura pokračovat ve šlépějích své matky? Na to si ještě nějaký rok počkáme.

  • Dominika Cibulková

    Dominika svou profesionální úspěšnou tenisovou kariéru ukončila kvůli zranění nohy. Odjakživa byla zvyklá být středobodem zájmu, avšak nyní vyčnívá z řady především díky sdílení svého soukromého života na svém Instagramu. Nebojí se odvážných outfitů ani sexy fotek, které sdílela i během svého těhotenství. Vyvolala tím řadu bouřlivých diskusí, když atakovala vkus mnoha svých fanoušků. Na začátku tohoto roku se stala terčem kritiky i kvůli předčasnému očkování proti covid-19. Za své "nedopatření" se však omluvila a jako dobrovolnice šla vypomáhat do nemocnice. Zdá se, že Dominice se skandály doslova lepí na paty, přesto dál zůstává tato bývalá tenisová hvězda oblíbenou influencerkou.

  • Lucia Javorčeková

    Lucia je bezpochyby tou nejžhavější slovenskou šelmou a ne nadarmo získala titul královna Instagramu. 2,1 milionu fanoušků, které má na svém účtu, omámila svou perfektní postavou, ohromnými ňadry a odvážnými, smyslnými fotkami, nad kterými se tají dech mnoha mužům. Modelka a influencerka svou krásou a sex-appealem zabodovala i v soutěži krásy, stala se jednou z finalistek Miss Universe.

  • Lela Ceterová

    Silikonová kráska dráždí na svých sítích bujným poprsím i dokonale upraveným vzhledem, kterým zaujala i MMA zápasníka Karlose Vémolu. Pár se nedávno zasnoubil a 28. července se dočkají svého dne D. Svatba však není to jediné, na co se slavný pár těší. Očekávají totiž druhého potomka, a dcerka Lilinka tak bude mít sourozence. Svatba bude zajisté velkolepá show, na kterou si ovšem ještě nějaký čas počkáme.

    Video se připravuje ...
    Baby boom u sportovců: Karlos s Lelou čekají druhého potomka, Voráček je potřetí otcem • VIDEO: iSport TV

  • Silvia Kucherenko

    Dost možná jste nikdy neslyšeli o Silvii Kucherenko, ale pravděpodobně jste už zaslechli její přezdívku „kačeří pysk“. Slovenské modelce a influencerce se tak dlouhá léta přezdívalo vzhledem k abnormálně velkým rtům. Nedávno však zcela změnila svou image. Ze rtů si totiž nechala výplně odstranit. Její vzhled se díky tomuto razantnímu kroku omladil a její proměnu fanoušci velmi chválili. Posuďte sami, zda se návrat k původní velikosti vydařil.

    Video se připravuje ...
    Slovenská modelka-kačer: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč? • VIDEO: Markéta Reinischová, Jan Jedlička

  • Karolína Chomisteková

    Karolíně už nikdo neřekne jinak než "slovenská Adriana Lima". Téměř neuvěřitelně se jí podobá. Donedávna se všichni divili tomu, že tahle kráska, nejkrásnější Slovenka roku 2013, byla dlouho sama, to už ovšem není aktuální. Je spokojená ve vztahu s Janem Kmochem, blízkým přítelem Leoše Mareše. Své soukromí si však střeží a nerada ho sdílí s cizími lidmi. Nedávno se přece jen pochlubila společnou fotkou a zdá se, že jim vztah jenom kvete.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  celebrity, vip, influencerka, ze života hvězd
Diskuse ke článku
.