Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

S padesátkou na krku a stále sexy! Neuvěříte, že letos slaví jubileum právě tyto dámy

31. ledna 2021 | 06:00

Slavné krásky, které letos čeká oslava významného životního jubilea, nás oslňují již řadu let a se svým šarmem nepolevují ani s přibývajícími roky. Ba naopak, zdá se, že zastavily čas! Které dámy dokazují, že věk je pouhým číslem?

Mají jiskru v očích, charisma, které by se dalo krájet, a ačkoliv zanedlouho budou patřit do světa padesátnic, mohly bychom se toho od nich mnoho učit, co se stylu týče. Jednou z největších parádnic českého showbyznysu je Dana Morávková, která je doslova ztělesněním elegance a ryzí ženské krásy. Jejím poznávacím znamením jsou šaty ke kolenům, které pokaždé vynikají zajímavými detaily v podobě střihu, materiálu či vzoru, a nepochybně kožené kabelky, které sama již pátým rokem navrhuje pro českou značku Elega. Odrážejí její noblesu a sofistikovaný vzhled reprezentativní dámy.

Přirozenou krásou vyniká i modelka Tereza Maxová střídavě žijící v České republice a Monaku. Za svůj půvab vděčí pravidelnému pohybu, zdravému jídelníčku, ale nepochybně z větší části genům. Nedávno se totiž pochlubila svou maminkou Alenou, které byste stěží odhadovali úctyhodných 70 let! Slavná modelka jí k veřejnému přání k narozeninám vysekla nebývalou poklonu: „Jestli existují andělé bez křídel, tak je to určitě naše babi. Všechno nejlepší k narozeninám,“ sdělila Maxová na sociální síti Instagram své mamince a babičce svých dětí.

V půvabu nezaostávají ani zahraniční slavné dámy. 50 let si letos připíše americká herečka a bývalá modelka Denise Richards, známá především z bondovky Jeden svět nestačí, ale i její kolegyně Christina Applegate, kterou věrně známe už od jejího raného dětství. Ztvárňovala totiž roli Kelly Bundové v sitcomu Ženatý se závazky. Satirická parodie, která slavila úspěch v 90. letech, však diváky neomrzela ani při opakovaných reprízách. Slavná herečka si ale v průběhu let prošla těžkými životními milníky. Nejtěžší byl pro ni rok 2008, kdy jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu, tu po podstoupení mastektomie úspěšně porazila. Sužovala ji také smrt bývalého partnera Lee Grivase, který se předávkoval drogami. Nyní se udržuje fit především lepší životosprávou, radost do života jí ale dávají její dcerka Sadie a manžel Martyn.

Které další krásky vás překvapí svým věkem a jak vypadaly před několika lety? Na to se podívejte do naší fotogalerie!

Autor: Žaneta Podlahová