Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Odvážný styl podle Halle Berry: I v padesáti si můžete leccos dovolit!

14. srpna 2019 | 06:00

Je jen těžko uvěřitelné, že téhle krásce je dnes 53 let. Od svých 20 se téměř nezměnila a i dnes by s přehledem mohla zahrát roli Bond Girl. Jak moc bychom si přály vypadat v jejím věku takhle! Obdivujeme i její styl a zaměřily jsme se na ty nejlepší outfity, které si oblékla po 50. Inspirujete se?

Halle nevypadá, že by překročila třicítku, a je to jednoduché! Ví totiž, jak se správně obléknout. Klíčem je zvýraznit své přednosti a také oblečení nepřekombinovávat. Sází na jednoduchost a přirozenost, a to i v případě make-upu.

Halle se od svých 25 let příliš nezměnila.
Autor: profimedia.cz

Na běžný den ráda nosí boyfriend džíny a ve většině případů je páruje s podpatky. V oblibě má také splývavé šaty, které jí dávají volnost pohybu. To, že věk je jen číslo, dokazuje i tím, že stále nosí denimové kraťasy.

Když si na sebe vezme nějaký oversized kousek, vždycky zvýrazní pas nebo předvede své štíhlé nohy. Velmi snadné a efektivní. Ráda také upozorňuje na svůj dekolt, v případě většího poprsí už by se jednalo o vulgaritu, ona si to ale může dovolit. Co je tedy důležité? Znát dobře své tělo a vědět, jak ho obléknout.

Prohlédněte si fotogalerii jejích nejlepších outfitů, které si může dovolit po 50:

Autor: Markéta Luštincová