Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Mladší dcera Ivy Kubelkové: Ve čtrnácti letech je její dokonalou kopií, adresoval jí ve StarDance Eben

16. listopadu 2023 | 06:00

Oblíbená taneční show StarDance přináší každý víkend do obýváků slavnostní náladu, noblesu i eleganci. Je totiž pastvou pro oči nejen díky rytmickým tancům, ale také vizuálně působivým tanečním kostýmům i společenské módě diváků podrobujících se etiketě. V té si hravě počínají dcery modelky a moderátorky Ivy Kubelkové, které ji podporují každý soutěžní večer. Mladší dcera pak vzhledem k identicky zbarvené hřívě vypadá jako dokonalá kopie své maminky. Poznámku na zřetelnou podobnost podotkl i moderátor Marek Eben.

Ebenova poznámka

Ačkoliv se čtvrtý taneční večer nenesl na vlně zastřešujícího speciálního tématu, byl ve znamení rodiny a nejbližších přátel. Ti totiž mohli navštívit soutěžící na tréninku, a vyjádřit jim tím tak další podporu. Modelku a moderátorku navštívily při tanečních přípravách její maminka a mladší dcera Karolína. Předtím, než se spustil medailonek půvabné Ivy Kubelkové, moderátor Marek Eben s humorem podotkl, že ji teď uvidíme ve třech různých verzích.

Míří Iva Kubelková ve StarDance k vítězství? To se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Kateřina Štichová

Značná podoba

Čtrnáctiletá dcera Karolína, kterou vychovává s designérem a podnikatelem Georgem Jiraskem, je její věrnou kopií zejména identicky zbarvenými hnědými vlasy, velkýma mandlovýma očima, plnými rty, ale i obdobným módním stylem. Ačkoliv je u náctileté dcery zcela zřetelný odraz Y2K módy opřený zejména o krátké crop topy i volné, baggy džíny, s maminkou ji pojí obliba prostých minimalistických siluet, ve společnosti pak volí unitární noblesní barvy.

Y2K móda protkaná minimalistickou elegancí

Na slavnostní taneční večery totiž vždy Karolína vymění uvolněnou oversized módu odrážející typický street style za all black looky, které jsou okořeněny působivými atributy. V prvním kole se vyjímala v černých šatech kopírujících siluetu, které dominovaly průstřihy na ramenou, černé šaty nechyběly ani následující týden, to byly ozvláštněny průhledným reliéfem s blyštivým štrasem. Vedle šatů jsme na ní mohli spatřit i elegantní kalhotový kostýmek s palazzo kalhotami, které zpodobňují i módní identitu její maminky.

Ve šlépějích své matky

Pro lifestylový magazín Lifee.cz se mladší dcera Ivy Kubelkové nechala slyšet, že by se chtěla světu módy v budoucnu věnovat. Prozatím zpovzdálí podporuje svou starší sestru Natálii, která je jednou z modelek renomované návrhářky Beaty Rajské. Ale i Karolína se objevila na módní show. Konkrétně v extravagantních modelech mladé designérky Debbie Brown.

Na podobu dcer Ivy Kubelkové se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová