Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Svede Denisa Janka? Kdo chce okrást Profesora a komu pomůže usmiřovací sex?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
11. března 2021 | 06:00

Denisa zase začne vystrkovat drápky, její kámošky totiž mají ďábelské plány a ona se jimi řídí. Kdo všechno tohle odnese? Na Profesora se zase chystá pořádná bouda, a to od vlastní krve!

Janek odmítá hlídat Denisu opět přes noc, ale navrhuje jí, aby si pozvala kamarádky. Denisa to udělá a ty jí nakukají, aby si s Jankem znovu začala. Denisa přemluví Janka, aby spolu šli na večeři. Po cestě je vyfotí novináři, které na ně poslaly Denisiny kamarádky. Fotky vyjdou v bulváru, Karolína je ukáže Týně. Týna trošku žárlí a vydá se do Denisina bytu. Ta před Týnou předstírá, že s Jankem něco má. Týna si to nemůže ověřit, protože je Janek v koupelně. Naštve se a odejde do Slunečné. Denise došlo, že udělala pitomost, a přemluví Janka, aby jeli do Slunečné, aby si mohla s Týnou promluvit. Vše nakonec zdárně urovná.

Kratinovi řeší rozvod, ale když se Kratinovi udělá nevolno, odvede ho manželka do pokoje, kde dojde k usmíření, a dojde dokonce i na vášeň a sex. Profesora navštíví syn s vnučkou. Profesor je šťastný, ale Erika má podezření, že to není jen tak. A nahlodá tím i Rozu, která Profesora varuje. Erika vyslechne rozhovor s Profesorovým nakladatelem a Profesorovým synem. Je jasné, že syn přijel proto, že ho chce okrást. Roza to řekne Profesorovi a ten zavolá svému nakladateli. Dozví se, že jeho knihy chtějí vydat v Americe, takže jde o hodně peněz.

Franta sice bydlí doma, ale utíká před Lídou. Lídě je to líto a prosí Zdeňka, aby s ním promluvil. Mají společnou firmu a přišlo několik e-mailů, které musí Franta řešit. Zdeněk to udělá, ale Franta nechce řešit nic. Zdeněk s pomocí Konvičkové zjistí, že ty e-maily jsou upozornění na dodávky, za což hrozí penále. A s pomocí Konvičkové je přichystá. Konvičková si z peněz, které ušetřila Frantovi a Lídě, odmázne dluh, který u ní měl Štěpán.