Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Slunečná: Karolína svede Vildu a Tonyho smete pravda o bratrovi

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
9. března 2021 | 12:47

Hádky u Kratinů jsou na denním pořádku, Janek se snaží najít pravdu o zmizení Johna a v sanatoriu to začíná jiskřit novým milostným vztahem.

Karolína najde na Vildově autě ceduli s nápisy, které brojí proti sanatoriu. Vilda žádá Frantu, aby to prošetřil, myslí si, že ty nápisy napsal někdo z vesnice, hlavně Lída. Karolína si na Vildu myslí a nelíbí se jí, že se kolem něho motá Sylva. Nakonec přijde na to, že mu prostě musí říct, co si o něm myslí, a to zafunguje.

Janek se od Honzáka dozvídá, že policie našla toho kluka, co byl na videu, když John vyzvedával peníze z bankomatu. Varga tvrdí Jankovi, že ten kluk – Tobiáš, s Johnovým zmizením nemá nic společného. Janek za Vargovými zády jedná s Tobiášem. Tobiáš to řekne Vargovi a ten Janka důrazně upozorní, aby to nedělal. Jenže Tobiáš pak za Jankem přijde. Zná totiž jednu holku, co tam s Johnem byla a slíbí, že ji přivede, když dostane deset tisíc.

Jakubovi je zle a Tony má o něho starosti. Jakubovi se podaří Tonyho uklidnit. Tony prosí Bětu, aby namíchala Jakubovi něco na nevolnost, myslí si, že je Jakubovi špatně kvůli tomu, že ve vězení něco chytnul. A cítí vinu, že ho do vězení dostal on. Bětu i Týnu trápí, že nemohou říct Tonymu o Jakubovi pravdu, protože on rozhodně nechce, aby se o jeho nemoci vědělo. Tony je v klidu až do chvíle, než najde v Jakubově tašce lékařskou zprávu, kde je vše napsáno. Naštve se na Bětu a Týnu, které vše věděly a nic mu neřekly. Ty mu vysvětlí, že to nechtěl Jakub.