Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Harry a Meghan čekají holčičku, své soukromí poodkryli novou rodinnou fotografií!

9. března 2021 | 11:50

Svým nedělním interview u Oprah Winfrey způsobili Harry a Meghan pořádný rozruch. Není se čemu divit. Pár si nebral servítky a v rozhovoru se nebál poodkrýt některá tajemství královské rodiny. Přestože většina témat byla opravdu choulostivá, přece jen se našlo místo i na radostnou novinu: Harry a Meghan čekají holčičku!

Letos na Valentýna Meghan a Harry prostřednictvím černobílé fotografie světu oznámili, že se těší na druhého potomka. Datum oznámení zvolil pár opravdu symbolické – přesně před sedmatřiceti lety na svatého Valentýna oznámila své druhé těhotenství také zesnulá matka prince Harryho princezna Diana. Novina o dalším přírůstku do jejich rodiny přišla jen několik měsíců poté, co Meghan přiznala, že vloni v létě potratila. 

V nedělním rozhovoru u Oprah Winfrey navíc prozradili, že čekají holčičku. Ani jeden při oznámení neskrýval nadšení, především princ Harry měl opravdu velkou radost. "Bude to holka, jo! Jsme vděční, ať už by to bylo cokoli. Ale mít kluka a pak holku, říkám si, co víc bych si mohl přát? Teď jsme čtyřčlenná rodina se dvěma psy," prozradil s úsměvem.

Do světa nyní Harry a Meghan vypustili novou rodinnou fotografii, na které Harry láskyplně objímá svou manželku. Ta drží v náručí jejich syna Archieho a pod volnými šaty se jí rýsuje těhotenské bříško. Fotografii pořídil jejich blízký přítel Misan Harriman. Z černobílého snímku sálá opravdu rodinné štěstí a lze usoudit, že Meghan a Harry konečně našli klid, po kterém tolik toužili a který jim jako členům královské rodiny nebyl dopřán.

Na snímek se podívejte ve fotogalerii:

 

 

Autor: Aneta Valešová