Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slunečná: John nechá Denisu u oltáře a Štěpán bojuje o život

Video se připravuje ...
Slunečná: John nechal stát Denisu u oltáře
VIDEO: TV Prima
16. února 2021 | 06:00

Dnes to bude ve Slunečné hodně napínavé. Denisa zařídí bleskovou svatbu, ale nakonec to vypadá, že John si to na poslední chvíli rozmyslel. Tom zachrání život Plesníkové a Štěpán bojuje v nemocnici a není jisté, jestli zvítězí.

John řeší s Hanou, jak by mohla vypadat jeho svatba s Denisou, ta ale nakonec rozhodne, že chce jen svatbu na úřadě s pár přáteli a rodiči. John souhlasí. A rozhodne, že mu půjde Hana za svědka. Denisa zařídí, aby byla svatba už druhý den. Přijedou k ní rodiče, takže John bude muset přespat v hotelu. John se rozhodne pro rozlučku se svobodou. Denisa požádá Janka, aby jí šel za svědka. Týna s ním nechce jet na svatbu. Nakonec jede, ale John nedorazí. Panují obavy, že se mu něco stalo.

Lída a Franta dorazí za Štěpánem do nemocnice. Ten je v umělém spánku, čeká se, jestli začne ledvina znovu pracovat. Julie řekne Jankovi o Štěpánovi a Janek sežene skvělého nefrologa – profesora Vavřince. Vilda ho doveze za Štěpánem a na základě Vavřincovy léčby se Štěpán skutečně zlepší. Julie Jankovi děkuje. Jenže večer se Štěpánův stav zase zhorší.

Tom řeší oslavu narozenin Matěje, který chce pozvat i Plesníkovou. Tom z toho nemá radost a chce po Erice, aby mu pomohla Matěje přesvědčit, aby Plesníkovou nezvali. Erika to odmítne. Ale jede za Plesníkovou a snaží se ji přesvědčit, aby na oslavu přijela. Nejdříve odmítá, ale nakonec ji přesvědčí, a když to Tom zjistí, tak je naštvaný. Ale pak uzná, že má Erika pravdu, je na čase zakopat válečnou sekeru. A když Tom zachrání Plesníkovou, které zaskočila pecka ze švestky, tak se usmíří.