Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Slunečná: Proč Denisa odmítá svatbu s Johnem?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
11. února 2021 | 12:28

Týna všechny prosí, aby nevyprávěli, že ona „zařídila“, aby pršelo, protože ji začínají všichni žádat, aby už pršet přestalo. Navíc je přesvědčená, že déšť nepřivolala. Běta ji sice přesvědčuje o opaku, ale Týna se nedá. Otevření sanatoria dopadne skvěle, všichni jsou nadšení. John nabízí Jankovi, aby se vrátil do Solange, aby dokázal, že umí vybudovat firmu od nuly, ale ten odmítne.

John slyší Denisu, jak telefonuje se svou matkou, která ji přesvědčuje, aby se vdala. Rozhodne se Denisu překvapit a začne zařizovat svatbu. Samozřejmě požádá o pomoc Hanu. Má tak nesmyslné požadavky, že s ním Hana odmítne svatbu připravovat. Přivede si na to posilu, ženu, která má přípravu na starost. Ta nabízí Johnovi další kýčovité atrakce. John je nadšený. Ale jen do chvíle, kdy celý plán představí Denise a ta řekne, že takovou kýčovitou svatbu rozhodně nechce.

Julie se s veterinářem ujišťují u Týny, že její nabídka, že mohou bydlet na statku, než opraví shořelý dům, platí. Týna to samozřejmě potvrdí. Veterinář obviní Zavařila, že jim podpálil dům, ale ukáže se, že vzplanul nešťastnou náhodou od sušičky. Veterinář se Zavařilovi omluví.

Lukáš se snaží dát dohromady s Karolínou, ale ta je na něho naštvaná. Najde společnou řeč s Vildou a vypadá to, že ho balí. Roman s kumpány přijede za Lídou a chtějí vědět, jak to vypadá s vyřízením papírů na stavbu elektrárny. Lída jim oznamuje, že pro ně nic vyřizovat nebude a peníze už jim poslala zpátky. Roman se setká s Klárou a znovu ji okouzlí. Samozřejmě jí o elektrárně ve Slunečné neříká pravdu. Tvrdí, že je vše na nejlepší cestě a její otec se v něm spletl. A všechnu vinu za svůj neúspěch hází na Janka a Johna, kteří ho nepravdivě obvinili. Klára mu to věří.