Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slunečná: Jaká je skutečná cena pokladu? Kdo komu tentokrát vyzná lásku?

Video se připravuje ...
Slunečná: Sylva krade poklad
VIDEO: TV Prima
26. ledna 2021 | 06:00

Poklad ve studni je stále velkou událostí a ještě pořád se neví, jak velkou má hodnotu. Sylva, která na poklad vlastně nemá ani právo, se ovšem snaží získat ho pro sebe. Erika se odstěhuje od Toma, je to už navždy?

Mezi Tomem a Erikou to neklape. Tom vyčítá Erice, že k němu nebyla upřímná. Erika se mu to snaží vysvětlit, ale Tom ji neposlouchá. Dokonce se do toho vloží i Nam, ale Tom z rozhovoru uteče. Běta poradí Erice, aby se odstěhovala, ale ne natrvalo, jen na nějaký čas, protože Tomovi se určitě bude stýskat. Tak se také stane a Tom začne pátrat, kam se Erika odstěhovala. Když ji nemůže najít, smiřuje se s tím, že je konec. Erika se ale nakonec objeví, byla si vyřizovat rozvodové papíry. Konečně si s Tomem vyznají lásku!

Profesor přivedl svého známého, aby ohodnotil mince z pokladu. Sylva a Lída si najaly dva muže, aby poklad ukradli. Jsou obě přesvědčené, že chce Týna zamlčet skutečnou cenu pokladu a připravit Sylvu o její podíl. Sylva se podílu domáhá, i když jí nepatří. Příchod archeologů způsobí, že se jim nepodaří poklad ukrást. Jak se ovšem ukázalo, poklad nemá žádnou cenu, mince jsou padělky. Sylva to samozřejmě Týně nevěří.

Honzák se opět domáhá svých peněz, tentokrát chce zveřejnit umělecké akty, které Denisa nafotila. John zuří a vypadá to, že chce Honzáka někam odklidit. Hana zasáhne, nechce, aby John udělal nějakou hloupost. Přiveze do Prahy Honzákovu matku a pravda vyjde najevo. Dozví se od ní, že John skutečně firmu Honzákova otce neukradl, ale koupil. Honzákova matka dá synovi jasně najevo, aby už s tím vydíráním přestal.