Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slunečná: Záhada mladíka na kamerách. Je Johnovým únoscem?

Video se připravuje ...
Slunečná: Johnův únosce
VIDEO: TV Prima
2. března 2021 | 06:00

Kratinovi řeší rodinný rozkol, hrají divadélko, které jim ale nikdo nevěří. Franta nemluví s Lídou a na Janka je toho moc. Ještě zjistí, že Johna někdo okrádá, ale něco tu nehraje.

Kratinovi hrají před Evelínou hru na usmířenou. Janička se ptá Kratiny, jestli se usmířil s mámou doopravdy. Kratina si není jistý, ale slibuje si opravdové usmíření. Evelína k radosti všech odjíždí. Kratina ji vezl na letiště, a když se vrací, tak ho manželka hned vyhodí s tím, jejich usmíření přece nebylo doopravdy. Kratina i Janička jsou zničení. A do toho se vrací Evelína, která jim jejich usmíření nevěřila. Kratinová jí ve vzteku řekne, že se s Kratinou nikdy neusmíří. Evelína si usmyslí, že je dá zase dohromady. Kratina se chystá do nemocnice, druhý den má dát Štěpánovi ledvinu.

Zdeněk opět přemlouvá Frantu, aby se vrátil domů, ale ten nedokáže Lídě odpustit. Ta by se chtěla usmířit, ale Franta s ní nechce mluvit. Konvičková radí Zdeňkovi, aby na oko Lídě a Frantovi řekl, že mají velkou zakázku, práce v rodinný firmě je přece musí dát dohromady. Lída s Frantou připravují zakázku, ale Lída je neopatrná a rozbije bednu s lahvemi a je oheň na střeše. Jediné. Co by je mohlo ještě zachránit, jsou křtiny!

Janek řídí sanatorium i Solange a nestíhá. Hana navrhuje, aby dočasně pověřil ředitelováním sanatoria Vildu. Vilda se vyděsí, ale Janek má pocit, že to všechno zvládne sám. Honzák přiváží Kubálka, který vezl Johna s dvěma holkama do baru. Janek se tam s Vildou hned jede podívat. Provozní v baru nejdřív nechce nic říct, ale pod Jankovým nátlakem a hrozbou policejní kontroly řekne, že tam John byl. Vilda najde i jho mobil a peněženku s kartami. Hana mezi nimi objeví jednu, kterou nezná. Začne pátrat. Zjistí, že John vybral padesát tisíc a má objednaný záznam z bankomatu. Na záznamu uvidí neznámého mladíka, volají hned Vargu. Ten nebude nikoho hledat, dokud nebude celá věc oficiální. Janek tedy dává souhlas. A Vilda se rozhodne, že dočasně povede sanatorium.